Scherning smykker er et fedt miks af feminint og råt

Står du i ellevte time og mangler gaven til konen, kæresten eller måske den gode veninde der lige skal have en lille opmærksomhed. Så et af de helt sikre valg, at købe smykker til hende. Og så tænker du sikkert, at det er lige dyrt nok til det budget du har afsat til gaven, men det behøves ikke at være tilfældet, der findes rigtigt mange fine smykker i et prisleje hvor de fleste kan være med.
Tager du for eksempel smykker fra mærket Scherning, som er smarte danske håndlavede smykker. Der er et stort udvalg og stilen rammer bredt grundet det perfekte miks af feminint og råt. Hvilket også gør at de kan matches ind uanset hvilken stilart du er til. Da smykkerne er håndlavede vil du ikke finde to smykker der er helt ens og dermed gør det dem til unikke.
Alle smykker fra Scherning er fremstillet i sterlingsølv og det vil sige, at dem der betegnes som guld er forgyldt, ligeså vel som at nogle er belagt med ruthenium.
Der er lavet mange fede designs og mange af dem er lavet som creoler men der er også lavet almindelige ørestikker. Kollektionen indeholder alt både halskæder, ringe armbånd og øreringe. Og der er også både smykker i neutrale farver som passer ind til ethvert outfit, men også nogle med klare farver som er mere dress specifikke.
Hvis ikke Scherning stilen mod forventning ikke rammer din smag og du er mere til de traditionelle smykker, så kan for eksempel Marguerit fra Georg Jensen eller Prinsesse smykker været lige noget for dig. Det er mere traditionelle og klassiske smykker. Margueriten er vendt tilbage i samme stil som dem vores bedsteforældre gik med og prinsesse smykket er meget populært da man kan starte med en størrelse sten og efterfølgende kan den opgraderes til en større karat.
Så vil du gerne gøre et godt indtryk på konen eller kæresten så vælg smykke vejen som din julegave ide og så er det bare at læne sig tilbage og vente på at se julelysene tændes både på juletræet, men også i øjnene på hende der modtager gaven, når den lille pakke åbnes.