Et O clock ur har uendelige kombinations muligheder

I denne søde juletid hvor alle skriver ønskesedler og alle går rundt og små smiler, fordi der skal købes gaver til nogen man holder af. Man kan da næsten ikke andet end at blive i godt humør, når man tænker på at få gaver og glæde andre med gaver. Og samtidig er det en af de højtider på året hvor man måske skal ses med familien man ikke ser så ofte eller måske kommer til sin barndomsby og genser gamle venner som stadig bor i området.
Men hvilke ønsker står der så på de kære ønskesedler. Der er altid nogle der vinder større indpas end andre og et af de ønsker der i år, vil stå på manges ønskesedler er et O clock. Og hvad er det så for en størrelse? Hvis du ikke allerede ved det så følg med her, så vil du ikke være i tvivl bagefter. Det er et ur, men ikke et hvilket som helst et af slagsen. Det er nemlig et helt ganske design som giver mulighed for maks fleksibilitet og mulighed for at passe det ind lige efter de farver dit tøj har.
Et O clock er opdelt i enkelte elemter ur skiven og remmen er hver for sig og så kan du kombinerer de mange forskellige ur skiver og remme lige som du har lyst til. Du kan for eksempel få en helt neutral hvid ur skive og så peppe det op med en pang farve på remmen. Men du kan også vælge en ur skive med leopard prikker og så få en mere neutral ensfarvet rem der til. Det er udelukkende fantasien der sætter grænsen for hvordan dit næste ur skal se ud.
De findes i neon farver, jungle print, camouflage farver og hele rengbuens skala også. Så du kan skabe alt lige fra et tøset look, til det mere klassiske eller måske et mere råt look.
Men o clock er mere end et ur til at sætte på armen, det fås også i en model til at putte på en halskæde og hænge det rundt om halsen, hvis ikke du bryder dig om at have det på armen eller af andre grunde ikke må have det der. Lige pludselig bliver dit ur til mere end blot et ur det er lige pludselig blevet til et smart og praktisk smykke på en gang.
Så mangler du gaven til kvinden der har alt, så skulle du overveje et O clock, det vil med garanti være et sikkert hit og samtidig give dig mulighed for at købe nye farver næste gang der skal købes en gave.