Modetøj og accessories M/K

Desigual er et spansk tøjmærke der efterhånden har 27 år på bagen, deres stil og designs var i de første par år rimelig udefinerbar. Jeg vil sige, at stilen var meget 80ér agtig, med kæmpe store skulderpuder i både dame og herretøj, der var mange vilde print og pandebånd. På desiguals blog er der billeder fra de første mange år, så man kan se udviklingen i designet. Der er en verden til forskel fra dengang og til nu, hvor de har en fantastisk levende stil.
Hvis du søger efter desigual online og finder den blog der hører til kan du finde billeder af verdens største desigual shop midt i Madrid på hjørnet af Plaza Callao. Selve butikken er 2000m2 og ligger i et stort hjørnehus der er 7 etager højt. Indretningen er en blanding af Boehme/street og meget sydamerikansk inspireret. En virkelig lækker og unik forretning, hvor de sælger tøj til mænd, damer, børn og interiør. Du kan også handle i vores webshop hvor vi har Danmarks største online desigual udvalg.
Desigual har i dag en helt klar filosofi med deres tøj, en af deres ideer er at de ønsker at man skal bryde traditionen med skjorter og lange pæne bukser eller nederdele- det er outdated og ikke mindst upraktisk når det er sommer. Om sommeren er det ideelt med lækre jeans og en flot bluse, for kvinder kan det dresses op med et par høje hæle eller flotte flade sko, der er mange muligheder. Du kan selv finde et virkelig stort udvalg af modetøj til kvinder og mænd online.
Deres tøj er kendetegnet ved at være smart, behageligt at have på og fyldt med superlækre detaljer. Du kan vælge at køre et helt desigual look eller tage en del på og matche med hvidt tøj eller en farve ensfarvet, det er helt op til dit temperament hvordan du vil bruge det desigual tøj du køber. Vores bedste råd er, husk at du finder sko der understreger dit outfit, uanset om du dresser dig op eller ned.
Efterårs kollektionen er på vej i butikkerne, skynd dig ind til og find det du drømmer om af tøj fra Desigual online.