Køb et skræmmende kostume til halloween

Halloween, eller Allehelgensaften, som mange også kender det som, bliver fejret hvert år d. 31. oktober. Denne amerikanske højtid er blevet mere og mere kendt i Danmark, og de fleste er ligefrem begyndt at tage denne tradition til sig. For mange handler halloween om at påføre sig et uhyggeligt og blodigt kostume og forskrække sin familie, venner og naboer – på en hyggelig måde naturligvis. Glem alt om de sure pligter i dagligdagen og indtag rollen som en klam zombie, en uhyggelig heks eller en ond djævel. På denne dag er det kun fantasien, der sætter grænser, og jo mere uhyggeligt og skræmmende dit kostume er, jo bedre. Det vigtigste er, at du får hårene til at rejse sig på alle dine venner og bekendte, samtidig med at du har det sjovt.

Når det kommer til halloween kostumer, kan alle være med – store som små. Man kan også vælge at klæde sig ud med sammen med sin bedste ven eller partner som f.eks. spøgelsesbruden og hendes gom, hvis man eksempelvis er inviteret til en halloween fest sammen. Det gør det kun sjovere, at man er sammen om det, og her gælder det igen bare om at være kreativ, og være så engageret som overhovedet muligt.

Skræm dine venner og familie med en uhyggelig halloween fest

Selvom at halloween traditionelt fejres sidst i oktober, kan man sagtens holde en temafest, der er baseret på denne skik, og hvor det handler om at sprede skræk og rædsel. Det er et tema, alle med garanti vil synes om, for hvem synes ikke om at skræmme dem, de holder af? Vælg f.eks. et halloween-tema, næste gang du fylder år og skal holde en stor fødselsdagsfest for alle dine venner og din familie, pynt dernæst op med edderkopper og spindelvæv hængende ned fra loftet. Det vigtigste er blot her, at du skiller dig ud ift. dine gæster med et ekstra skræmmende og blodigt kostume, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvem der holder festen. Skab en gysende, uhyggelig og grufuld stemning igennem dekoration og kostume, og få hårene til at rejse sig hos dine gæster. Det vil med garanti blive en vellykket aften, som sent vil blive glemt.

Hop med på vognen og fejr denne uhyggelige, men festlige, amerikanske tradition med halloween kostumer – og husk på, at det både er for kvinder, mænd og børn!