Køb et skræmmende kostume til halloween

Halloween, eller Allehelgensaften, som mange også kender det som, bliver fejret hvert år d. 31. oktober. Denne amerikanske højtid er blevet mere og mere kendt i Danmark, og de fleste er ligefrem begyndt at tage denne tradition til sig. For mange handler halloween om at påføre sig et uhyggeligt og blodigt kostume og forskrække sin familie, venner og naboer – på en hyggelig måde ... Læs mere »

En guld halskæde bør forsikres hvis den skulle blive stjålet

Siden begyndelsen af ​​historien, har guld været et universelt symbol på velstand. Gamle civilisationer eftertragtede metallet som en manifestation af status og magt, på grund af sin skønhed og knaphed. Dekorationer, smykker og tidlige former for penge var alle lavet af guld. Fascinationen af guld er ikke blevet mindre, over de tusinder af år der er gået, fordi guld har fast... Læs mere »

En sølv halskæde er tidsløs og kan passe ind i enhver garderobe

Moden skifter hele tiden, hvad enten vi skal handle møbler, tøj eller smykker. Og der vil altid være nogle tidsløse klassikere der går igen og nogle der er mere mode betonet og som er der en periode, for igen at være væk – de betegnes også nogle gange som en døgnflue, da de kun er trendy i en begrænset periode. Hvis du er på udkig efter en kæde, som gerne skulle holde i længer... Læs mere »

Scherning smykker er et fedt miks af feminint og råt

Står du i ellevte time og mangler gaven til konen, kæresten eller måske den gode veninde der lige skal have en lille opmærksomhed. Så et af de helt sikre valg, at købe smykker til hende. Og så tænker du sikkert, at det er lige dyrt nok til det budget du har afsat til gaven, men det behøves ikke at være tilfældet, der findes rigtigt mange fine smykker i et prisleje hvor de flest... Læs mere »

Et O clock ur har uendelige kombinations muligheder

I denne søde juletid hvor alle skriver ønskesedler og alle går rundt og små smiler, fordi der skal købes gaver til nogen man holder af. Man kan da næsten ikke andet end at blive i godt humør, når man tænker på at få gaver og glæde andre med gaver. Og samtidig er det en af de højtider på året hvor man måske skal ses med familien man ikke ser så ofte eller måske kommer til sin ba... Læs mere »

En guld halskæde, det perfekte valg til din udkårne i julegave

Så nærmer tiden sig, hvor vi skal til at tænke i julegaver og det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad man skal give sin udkårne. For ofte vil du gerne give hende noget personligt, noget som hun virkelig vil blive glad for. Men ofte så ønsker hun sig ikke noget eller så kommer der alle de praktiske ønsker som hun lige kan komme på. Men en god ide kunne være at give ... Læs mere »

Stödstrumpor kan vara till stor hjälp under graviditeten

Under en graviditet är risken större att man drabbas av svullna ben och fötter, åderbråck, blodproppar och trötta ben. Sådana besvär kan uppstå redan mycket tidigt under graviditeten även om själva fostret bara är några få centimeter stort. Men vad beror det egentligen på? Det är en hormonell förändring i kroppen, som på grund av ökad blodmängd och kroppsvikt gör att trycket på... Læs mere »

Steunkousen voor mensen die last hebben van vermoeide benen

Als je staan of zitten een hoop op het werk of in de vrije tijd, dan weet je ook het ongemak die kunnen optreden als je het doet. Als u wilt dit ongemak op te lossen, dus kan het een geweldig idee om een aantal sokken die u kunnen helpen te gebruiken. Bijvoorbeeld als je vliegt rond veel voor werk of vrije tijd, zodat je ervaart is het zeer waarschijnlijk dat je benen gezwollen... Læs mere »

Kvalitets sengetøj er i dag lig med at det skal være økologisk

Økologi er meget oppe i tiden og der er mange der går op i at atl skal være økologisk og derfor er det ikke længere kun når vi handler madvarer at vi taler om at ting er økologiske. Mange forældre køber også tøj til deres, der er lavet på økologisk bomuld og er du typen der gerne vil hjemmestrikke en trøje til ungerne, kan du også nu købe garn der er økologisk. Så mulighederne ... Læs mere »

Scherning smykker – et lækkert mix af det feminine og det rå

Smykker er i dag en vigtig del af manges outfit. Mange føler sig nærmest nøgne hvis de har øreringe i, en kæde eller ringe på. Og derfor er der i dag også et rigtig stort udvalg i smykker i alle prisklasser. For moden er i dag sådan, at man skal have smykker der passer til lige præcis det tøj man har på, hvor smykkerne ofte førhen var mere neutrale og passede til det meste, men... Læs mere »

Ferie med Trolley og Kuffert til børn fra Heaven4Kids.dk

Når familien skal på ferie er der brug for at slæbe den helt store oppakning med i form af tøj og andre af familiens ting til ferien. Det er vigtigt at tøj og så videre pakkes ordentligt ned, specielt inden flyveturen. Her er der et udplug af fine trolley til børn med de sejeste motiver fra f.eks Disney Frost, Disney Violetta men også motiver fra kendinge som Disney Cars, Star ... Læs mere »

Børnetøj fra Kids Up og alt i børnesko fra Move by Melton på Heaven4kids

Endnu engang er der godt og spændende nyt her hos Heaven4kids. Et super lækkert dansk børnetøjs mærke Kids Up er et mærke som også er kendt i flere lande i Europa. Kollektionen er til piger og drenge i alderen 2 til 10 år. Kids Up er startet af Kompagniet af 1991 og har kæmpe succes. Kids Up har alt i tøj til de drenge der kan lide smarte og seje prints med motiver og mønstre. ... Læs mere »

Sommerdyner kan stadig nås at købe

En af de vigtigste ting når man skal sove er at man kan sove godt og trygt og stille og roligt om natten. Til det formål er nogle gode sommerdyner en rigtig, rigtig god idé, for hvis man ikke sover godt om natten og hvis man måske har det for varmt eller lign. så kan hele dagen risikere at blive ødelagt fordi man ikke har fået sin gode natte søvn og er udhvilet. Måske har det v... Læs mere »

Hæve sænke borde

Sidder du godt inde på dit kontor? og sidder ned det meste af dagen foran en computer skærm. Kommer du hjem og er træt og stiv i ryggen, så er det tid til at finde gode møbler til din arbejdsplads. Det at sidde ved et hæve sænke bord, kan gøre underværker for din fysiske holdning. Fordi du får muligheden for at ændre stilling mange gane i løbet af en dag. Bedste du kan gøre er ... Læs mere »

Steunkousen kunnen opgezette en pijnlijke benen voorkomen

Maakt u een lange vliegreis van meer dan 4-6 uur en maakt u deel uit van een risicogroep voor trombose, dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van steunkousen. Met behulp van deze kousen kunt u de bloeddoorstroming naar het hart verbeteren. Het doel van steunkousen is om de aderklep en spieren in de benen samen te laten trekken en daardoor de bloeddoorstroming te verbe... Læs mere »

Dobbeltdyner foretrækker nogle mennesker

Hvis du skal ud og vælge en dyne til din splinternye drømmeseng kan det være en god idé at se sig om under hensyn til en eller anden der er behagelig og noget hvor man sover godt. Ellers får man slået sin søvn fra hinanden på samme tid og det har en afsmittende virkning på den resterende del af dagen og næste dag. Visse synes, at dobbeltdyner er en god genstand, at have imedens... Læs mere »

Kortholder holder styr på dine ting

En del mennesker rundt omkring i det ganske danske land har en helt almen og ordentlig og godt ægte antediluvianske pengepung til at have styr på sine penge og til at have sine kort i. Men gradvis er der også blevet flere, der er begyndt at have alternative modeller indenfor pengepungs området. En kortholder er pokkers populær og især til mænd som kun har meget fåtallige kort m... Læs mere »

Support stockings can be useful

Soon the holiday season is upon us and very many people are going abroad during July and August – both by car and by plane. However, it is not all just joy when you are sitting in a hot car and you are going to drive thousands of miles to go to your end destination in Italy, Spain or France. The same thing apply when you are taking the airplane to your summer holiday destinatio... Læs mere »

Sengetøj er en vigtig del af at sove godt

At sove godt er en vigtig del af det at have det godt med sig selv og at være udhvilet, så man ikke går rundt og er sur og tvær og vrisser over dem derhjemme, fordi man har sovet elendigt. Det er i den forbindelse, at sengetøj kommer dig til undsætning. Det vil formentlig gøre, at du er rigtig udhvilet om morgenen og at du har sovet rigtig godt, så du er frisk og klar til en ny... Læs mere »

Garderobeskabe som passer i dit hjem

Der findes mange forskellige slags skabe som man kan bruge i sit hjem – uanset om det er skabe til soveværelset eller om det er skabe til stuen eller spisestuen. Nogle kalder også garderobeskabe for klædeskabe fordi der bliver opbevaret tøj og klæder i det. Et garderobeskab kan have mange forskellige størrelser og mange forskellige farver. Nogle benytter sig også af en form for... Læs mere »