Nye Legetøjs Brands

Et helt nyt brand har set dagens lys.Branded er blevet utroligt populært blandt børn, og anses i det skrevne øjeblik som det hotteste ligenu. Legetøjet fra Angry Birds spænder ligefra spil, bøger, figurer til regulær legetøj og mini computere til børn. Legetøjet kommer fra store grossister og producenter som mattel, hasbro og andre af de helt store, alle har de taget Angry Birds til sig og lavet legetøj med de sjove små gale fugle.

Angry Birds er specielt blevet populært som spil, og især hos piger er de små fugle hittet. ALGA og Hasbro har beggy produceret brætspil med Angry Birds og begge med rigtig god succes. Serien er efterhånden blevet mere omfattende med de små fugle. En af de mest populære er de vrede fugles kamp mod de små grønne grise. Spillet er hylende morsomt, og et af de absolut mest populære spil som er lavet med Angry Birds. Der er de senere år kommet en hel del computerspil med de gale fugle, mon ikke også at disse computer spil kommer til at hitte ligesom Angry Birds brætspillene.

Andet super brand er BRIO Builer fra netop BRIO, som er det mest geniale legetøj fra BRIO nogensinde. Det er rigtig kreativt med masser af byggeudfordringer og muligheder. Legetøjet er beregnet mest til drenge fra alderen 6 til 12 år. I denne kategori er den store rumstation den mest populære og største af de ialt 9 forskellige byggesæt.