Find det helt rigtige fastelavnskostume til dit barn

Det må være de færreste mennesker, der ikke holder af, når det bliver tid til at slå katten af tønden, bage lækre fastelavnsboller og tage ud på rasleture med venner og familie for at få en masse slik. Fastelavn er simpelthen en ganske særlig tid på året og en perfekt måde at pifte en ellers kedelig og grå februar måned lidt op på.

For rigtig mange danskere – og nok især børn- er fastelavn lig med flotte, sjove kostumer og udklædningsmuligheder. Børn elsker simpelthen at klæde sig ud og kunne lege med forskellige kostumer, sminke, hatte, sværd osv. Fastelavn er jo i virkeligheden børnenes fest, da de her virkelig kan få lov til at slå sig løs og klæde sig ud som lige den karakter eller person, de altid har ønsket at være, i kampen om at blive årets kattekonge eller dronning. Hvilken dreng går ikke med en indre ridder i maven, som de ikke kan vente med at slippe løs? Og hvilken pige ville ikke elske at klæde sig ud som en fortryllende og yndig prinsesse for en dag? Når det kommer til fastelavn kostumer er der et hav af valgmuligheder, så det er bare med at vælge det rigtige.

Voksne kan også være med

Men nu er det jo ikke sådan, at de voksne ikke må lege med. Der findes også masser af fastelavnskostumer til både mænd og kvinder, og man kan jo faktisk også vælge at kombinere det, så hele familien kan vælge det samme udklædningstema og matche hinanden på denne festlige dag – og de, der ikke er så glade for det helt vilde outfit, kan også bare vælge en flot paryk, en sjov hat, et par tænder eller noget helt fjerde. Fastelavn er for alle og enhver, og alle skal kunne være med på deres helt egen måde.

Hvem elsker ikke, når der bliver ringet på døren fastelavnsdag, og det ene strålende barn efter det andet møder op med et stort smil - iført en flot prinsessekjole eller et Batman-kostume. Det er simpelthen så livgivende og bekræftende en dag, når så mange glade børn går på opdagelse i deres nabolag og fremviser deres flotte og sjove kostumer til naboer, venner og familie - for derefter at hygge derhjemme med en kop varm kakao og nogle friskbagte, lune fastelavnsboller. Der er intet som denne udklædningsfest, der heldigvis varer en hel dag.