Cykel til og fra arbejde

Selvom du ikke kender sangen, så kan du jo godt have det på samme måde når du tænker på din cykel. Det er ikke så længe siden jeg selv har fået mig den cykel jeg har nu, men jeg er stadigvæk rigtig rigtig glad for den. Det er ikke fordi det er noget super speciel jeg har fået, det er nok bare fordi den er nu. Den gamle cykel jeg havde, den var rigtig gammel, og det var rigtig ... Læs mere »

Fyringsolie skal der til her til vinter

Så er den kolde og våde ting lige om hjørnet. Alle der ejer et hus eller bare ejer fast ejendom ved hvad det indebære. Uendelig lange varme regninger. Så længere vinteren vare med frost, sne og slud jo flere resurser skal der bruges op at opvarme de kvadrat meter man nu af en gang har anskaffet sig. Der findes rigtig mange forskellige måde at opvarme fast ejendom på. Der er bol... Læs mere »

Cykler er meget populære om sommeren

Så er det ved at være sommer og cyklen skal gøres klar og bilen skal gøres klar til at køre ned igennem Europa til sommer. Mange får også deres cykel gjort sommer klar, så de kan komme ud og cykle en masse dejlige ture i det danske sommer vejr. Mange cykler også til arbejde hver dag og det er også en rigtig, rigtig god idé for at få motion hver dag. Der er også mange som går ti... Læs mere »

Je-bolegetoj er udendørs legetøj og trampoliner

Når foråret og sommeren nærmer sig er der altid mange, der leder efter nye varer til børnene i haven og til det formål kan je-bolegetoj være leverings dygtig af de fleste varer og produkter inden for udendørs aktiviteter til børn. Uanset om du leder efter en god trampolin eller om du leder efter noget andet udendørs legetøj er det en god idé at kigge forbi je-bolegetoj hvor du... Læs mere »

BRIO Babylegetøj

Babylegetøj findes online Hvis du har behov for babylegetøj fra BRIO til dit barn, så vil du kunne finde klart det største udvalg online. Du vil her kunne få et godt overblik over legetøjet på markedet og blive bevidst om hvilken alder det respektive legetøj er henvendt imod. Der er nemlig forskel på om barnet er 3 eller 12 måneder, i forhold til det legetøj babyen skal le... Læs mere »

LEGO Julegaver

LEGO er igen iår det legetøjs brand som kommer til at fylde mest under juletræet. ikke mindst hos drengene er der iår nogle super seje nyheder som menes at blive mest solgte til drenge iår. Den vilde LEGO 42009 mobilkran er den hidtil største standard æske nogensinde fra LEGO Technic. Sættet indeholder hele 2606 dele, og det er næsten 20% flere end sidste års topmodel nemlig 4W... Læs mere »

BRIO og Geomag Legetøj

Der er vel ikke noget der er bedre at se på end at børn leger med deres første stykke legetøj ? En rigtig top hitter indenfor denne kategori er den klassiske Brio gåvogn som barnet hurtigt fatter interesse for. Denn fantastiske klassiker har været på markedet i over 50 år, men den sidste nye model har en rigtig god egenskab i og med at hjulene kan justeres til at give lidt mods... Læs mere »

Spændende legeredskaber er med til at udvikle børn

Der er flere steder i Danmark, hvor man kan tage ind i legeland, hvilket i bund og grund er en legeplads med mange legeredskaber, der bare er indendørs. Det er virkelig smart for i et land som Danmark, hvor der er så mange dage med regn, er det en god ide´ at børnene i sær kan komme ud at lege. Der er flere fordele ved en indendørs legeplads, f.x kan man tage af sted til den ud... Læs mere »

Nye Legetøjs Brands

Et helt nyt brand har set dagens lys.Branded er blevet utroligt populært blandt børn, og anses i det skrevne øjeblik som det hotteste ligenu. Legetøjet fra Angry Birds spænder ligefra spil, bøger, figurer til regulær legetøj og mini computere til børn. Legetøjet kommer fra store grossister og producenter som mattel, hasbro og andre af de helt store, alle har de taget Angry Bird... Læs mere »

Jeg ved sommeren er kommet, når min hengekøye kommer op at hænge

Jeg ved sommeren er kommet, når jeg kan få min Mexikansk hengekøye op og hænge. Det blive så glad inden i mig selv, når jeg finder den inde i mit skur, og så hænge den op. Jeg kan gå i flere dage og glæde mig, hvis jeg ser det bliver godt vejr i en weekend, til jeg kan komme op i lægge i den. Det er hel vild hyggeligt at ligge i den, og jeg kan gøre det en helt søndag, hvis jeg... Læs mere »

Sunde legepladser til leg og motorik træning

Når man hører ordet legeplads tænker de fleste på et sted, hvor der løber en masse glade børn rundt, men der findes også en slags legeplads for voksne. De legepladser voksne søger er gerne med en anden slags udfordringer, men bliver typisk brugt i forbindelse med teambuilding arrangementer, hvor der skal kravles balanceres og meget andet, gerne med en udfordring indbygget. Ti... Læs mere »

Malebøger

Det mest simple man kan tilbyde til sine børn i form af legetøj, er en af de gode gamle malebøger hvor det gælder om at farvelægge en simpel, eller mindre simpel stregtegning. Egmont udgiver rigtig mange af disse malebøger til børn, fra div. licenserede mærker. Der kan fåes Hello Kitty malebøger, Barbie Malebøger,Star Wars malebøger + de mange kendte figurer, fra eks. disney. N... Læs mere »

Playmobil Julekalender

I årudkommer der hele 5 forskellige julekalendere fra den Tyske legetøjs producent. Fælles for dem alle er at prisen er den samme nemlig 199,- Med en Playmobil julekalender er der lagt op til en udbygning af Playmobil samlingen, da gaverne bag lågerne ikke kommer ud i den almindelige handel efterfølgende. Der er altså tale om samleobjekter i de fleste tilfælde. De fem forskelli... Læs mere »

Lamaze

Er man på jagt efter kvalitets babylegetøj, er denne Amerikanske producent af kvalitetslegetøj, måske værd at overveje. Navnet Lamaze er kendt verden over for meget høj kvalitet af deres legetøj til rigtig fornuftige priser. Lamaze babylegetøj er lavet for det meste af stof i allergivenlig kvalitet, og tingene er så holdbare at de somregel overlever flere børn. En af de mest po... Læs mere »

Playmobil

Når den Tyske legetøjsgigant Playmobil tænker tilbage på tidligere tiders succes produkter såsom det store piratskib elle andre succer, gør de mange fædre glade for at give sønnemand, en tilsvarende gave f.eks til jul. I dette efterår har de så gjort det igen. Iår kommer det gode gamle western fort, som mange drenge har ejet tilbage for ca. 30 år siden. Playmobil, er godt klar ... Læs mere »

LEGO Technic Helikopter

Super flot nyhed fra LEGO Technic i året 2012 er denne fantastiske rednings helikopter. LEGO har denne gang fyld godt på og detaljerne er da også helt i top på LEGO 9396 Technic Helikopter som er en realistisk model med bevægelige rotor og halerotor. Desuden er der line og spil under helikopteren så man kan redde folk op i helikopteren. Alt i alt en stor flot LEGO Technic model... Læs mere »

Hot Wheels Wall Track

Hot Wheels kommer med endnu en sej nyhed iår. Denne gang er der tale om en racerbane, som er beregnet til at hænge på væggen. Hot Wheels Wall Track er navnet på denne geniale racerbane. Racerbanen monteres på væggen, og så kører det hele af sig selv. Den indbyggede elevator sørger for at bilerne transporteres til toppen, og så skydes de afsted. Hot Wheels Wall Track Domolution ... Læs mere »

KRE-O Transformers

Så er der en mega sej nyhed på vej som giver genlyd indefor legetøj til børn. Legetøjs giganten Hasbro har taget kampen op med LEGO og lavet deres egen byggesæt serie kaldet KRE-O Transformers som er en byggesæt som passer sammen med LEGO, men her er der tale om Biler og robotter fra den berømte film Transformers. Ingen tvivl om at Hasbro mener det seriøst, og at KRE-O Transfor... Læs mere »

Malebøger

Inden for kreative børger, såsom malebøger og aktivitetsbørger findes der et bredt udvalg. Alle de kendte figurer fåes i malebøger og mget mere. En af de populære til pigerne er en Barbie Malebog som er fyldt med glimmr og farver. Malebøgerne er fra Carlsen, som er et oplag under medie consernen Egmont. En anden populær malebog til børn er denne Star Wars Malebog som er fyldt m... Læs mere »

Air Hogs Hawk Eye

Så er denne fantastiske helikopter kommet på markedet. Fjernstyret helikopter med et fuld funktionelt kamera. Helikopteren Air Hogs Saw Blade er absolut i særklasse, netop fordi at kameraet er fuld funktionsdygtigk, og kan optage 5 minutters video, eller tage hundredevis af billeder, på en enkelt opladning. Hawk Eye helikopteren er bare helt fantastisk, og der er flere fordele ... Læs mere »