Find det helt rigtige fastelavnskostume til dit barn

Det må være de færreste mennesker, der ikke holder af, når det bliver tid til at slå katten af tønden, bage lækre fastelavnsboller og tage ud på rasleture med venner og familie for at få en masse slik. Fastelavn er simpelthen en ganske særlig tid på året og en perfekt måde at pifte en ellers kedelig og grå februar måned lidt op på. For rigtig mange danskere – og nok især bø... Læs mere »

LEGO Friends er igen iår Julegaven til Pigerne

Piger og drenge leger forskelligt. Det viser mange undersøgelser. I stedet for at ignorere disse forskelle, som der typisk ses på piger og drenges leg, vil det så ikke skabe bedre legetøj og bedre leg at lytte til det? LEGO Friends har på baggrund af undersøgelser udviklet en hel produktlinje specielt til piger. Produktlinjen bygger på et bredt udvalg af sjove og fantasifulde L... Læs mere »

Legeredskaber der er sjove for børn og samtidig lærerige

Selvom sommeren ikke har været den bedste, har der dog været stunder hvor det har været muligt at være ude i haven og hygge sig. Og mange har med garanti har en eller anden for form vand leg i gang. Hvad enten det har været et badebassin , en glide bane eller måske en vandkanal, så har der været nogle timer med god leg. Men vejret er jo ikke ligefrem sommervejr, men derfor k... Læs mere »

Trampolin reservedele kan forlænge levetiden på din trampolin

I rigtig mange haver, har trampolinen efterhånden vundet indpas og det er med god grund. For børn har fundet ud af at det er en rigtig sjov måde at lege på og de kan øve sig i at lave fede hop og tricks. Og samtidig med at man leger så træner man også kroppen både i form af muskler og forbrænding, men også i form af motorik, balance og koordineringsevnen. Men når den benyttes p... Læs mere »

En trampolin er det perfekter redskab til intervaltræning

Når sommeren kommer kan motivationen til at træne indenfor godt være lidt svær at finde eller måske er din holdtræning gået på sommerferie. Så derfor er det vigtigt at finde et alternativ, så man bibeholder formen hen over sommeren. Og rigtig mange vælger løb som træningsform, men der er mange der ikke synes at løb er så fantastisk og har man skader i knæene, dårlig med mere s... Læs mere »

Et legehus kan danne ramme for både prinsesse og helte lege

Hvis man gerne vil sikre sig at børnene har de bedste forudsætninger for at have mange gode timer i haven hele året rundt, er det vigtigt at man gør sig nogle overvejelser inden man vælger hvilke redskaber der er de bedste til lige netop Jeres have. Hvis man vælger de rigtige legeredskaber, er der mulighed for børnene for at de kan blive udfordret og få stimuleret deres fanta... Læs mere »

En trampolin styrker både barnets balanceevne og motoriske evner

Når børnene begynder at blive lidt større og de ikke længere synes at det er sjovt kun at lege i sandkassen eller rutsje og gynge på det opsatte gyngestativ i haven, så er det tid til at finde på nye udfordringer til dem. Og muligheder er der nok af, men hvis man gerne vil have at børnene er aktive i legen og samtidig styrker deres motorik og balanceevne, så vil et forslag være... Læs mere »

Legeredskaber er god underholdning for familiens mindste medlemmer

Der er mange overvejelser at gøre sig, når haven skal udstyres med diverse redskaber til familiens mindste medlemmer. Skal det kun være en lille sandkasse eller skal der være et større udvalg at vælge imellem. Og igen hvad er der plads til og hvilken kvalitet er man mest stemt for. Snakker man for eksempel legehus og sandkasse, skal den så være af træ eller plast. Plast kan vær... Læs mere »

Cykler og cykelhjelme til børnenes skolestart

Vær i god tid, når du skal lære dit barn at færdes i trafikken. Der er stadig lang tid til, at den næste generation starter i skole, men brug gerne sommeren på at lære dit barn at cykle og se sig for i trafikken. Afhængig af hvor langt fra skolen I bor og trafikken omkring, skal dit barn lære at færdes sikkert til og fra skole. Den grundlæggende regel med ikke at træde ud på ... Læs mere »

Cykel til og fra arbejde

Selvom du ikke kender sangen, så kan du jo godt have det på samme måde når du tænker på din cykel. Det er ikke så længe siden jeg selv har fået mig den cykel jeg har nu, men jeg er stadigvæk rigtig rigtig glad for den. Det er ikke fordi det er noget super speciel jeg har fået, det er nok bare fordi den er nu. Den gamle cykel jeg havde, den var rigtig gammel, og det var rigtig ... Læs mere »

Fyringsolie skal der til her til vinter

Så er den kolde og våde ting lige om hjørnet. Alle der ejer et hus eller bare ejer fast ejendom ved hvad det indebære. Uendelig lange varme regninger. Så længere vinteren vare med frost, sne og slud jo flere resurser skal der bruges op at opvarme de kvadrat meter man nu af en gang har anskaffet sig. Der findes rigtig mange forskellige måde at opvarme fast ejendom på. Der er bol... Læs mere »

Cykler er meget populære om sommeren

Så er det ved at være sommer og cyklen skal gøres klar og bilen skal gøres klar til at køre ned igennem Europa til sommer. Mange får også deres cykel gjort sommer klar, så de kan komme ud og cykle en masse dejlige ture i det danske sommer vejr. Mange cykler også til arbejde hver dag og det er også en rigtig, rigtig god idé for at få motion hver dag. Der er også mange som går ti... Læs mere »

Je-bolegetoj er udendørs legetøj og trampoliner

Når foråret og sommeren nærmer sig er der altid mange, der leder efter nye varer til børnene i haven og til det formål kan je-bolegetoj være leverings dygtig af de fleste varer og produkter inden for udendørs aktiviteter til børn. Uanset om du leder efter en god trampolin eller om du leder efter noget andet udendørs legetøj er det en god idé at kigge forbi je-bolegetoj hvor du... Læs mere »

BRIO Babylegetøj

Babylegetøj findes online Hvis du har behov for babylegetøj fra BRIO til dit barn, så vil du kunne finde klart det største udvalg online. Du vil her kunne få et godt overblik over legetøjet på markedet og blive bevidst om hvilken alder det respektive legetøj er henvendt imod. Der er nemlig forskel på om barnet er 3 eller 12 måneder, i forhold til det legetøj babyen skal le... Læs mere »

LEGO Julegaver

LEGO er igen iår det legetøjs brand som kommer til at fylde mest under juletræet. ikke mindst hos drengene er der iår nogle super seje nyheder som menes at blive mest solgte til drenge iår. Den vilde LEGO 42009 mobilkran er den hidtil største standard æske nogensinde fra LEGO Technic. Sættet indeholder hele 2606 dele, og det er næsten 20% flere end sidste års topmodel nemlig 4W... Læs mere »

BRIO og Geomag Legetøj

Der er vel ikke noget der er bedre at se på end at børn leger med deres første stykke legetøj ? En rigtig top hitter indenfor denne kategori er den klassiske Brio gåvogn som barnet hurtigt fatter interesse for. Denn fantastiske klassiker har været på markedet i over 50 år, men den sidste nye model har en rigtig god egenskab i og med at hjulene kan justeres til at give lidt mods... Læs mere »

Spændende legeredskaber er med til at udvikle børn

Der er flere steder i Danmark, hvor man kan tage ind i legeland, hvilket i bund og grund er en legeplads med mange legeredskaber, der bare er indendørs. Det er virkelig smart for i et land som Danmark, hvor der er så mange dage med regn, er det en god ide´ at børnene i sær kan komme ud at lege. Der er flere fordele ved en indendørs legeplads, f.x kan man tage af sted til den ud... Læs mere »

Nye Legetøjs Brands

Et helt nyt brand har set dagens lys.Branded er blevet utroligt populært blandt børn, og anses i det skrevne øjeblik som det hotteste ligenu. Legetøjet fra Angry Birds spænder ligefra spil, bøger, figurer til regulær legetøj og mini computere til børn. Legetøjet kommer fra store grossister og producenter som mattel, hasbro og andre af de helt store, alle har de taget Angry Bird... Læs mere »

Jeg ved sommeren er kommet, når min hengekøye kommer op at hænge

Jeg ved sommeren er kommet, når jeg kan få min Mexikansk hengekøye op og hænge. Det blive så glad inden i mig selv, når jeg finder den inde i mit skur, og så hænge den op. Jeg kan gå i flere dage og glæde mig, hvis jeg ser det bliver godt vejr i en weekend, til jeg kan komme op i lægge i den. Det er hel vild hyggeligt at ligge i den, og jeg kan gøre det en helt søndag, hvis jeg... Læs mere »

Sunde legepladser til leg og motorik træning

Når man hører ordet legeplads tænker de fleste på et sted, hvor der løber en masse glade børn rundt, men der findes også en slags legeplads for voksne. De legepladser voksne søger er gerne med en anden slags udfordringer, men bliver typisk brugt i forbindelse med teambuilding arrangementer, hvor der skal kravles balanceres og meget andet, gerne med en udfordring indbygget. Ti... Læs mere »