Webhosting af høj kvalitet eller lav pris?

Der er mange faktorer, der skal tages højde for, når du skal vælge hostingydbyder til dit webhotel eller mailkonti. Uanset hvilken hostingløsning, du skal have kørende hos virksomheden, er det vigtigt at finde en udbyder med minimal nedetid og høj sikkerhed.
Er sikkerheden på din mailløsning ikke tilstrækkelig høj, risikerer du fx at fremmede får adgang til personlige og følsomme informationer. Har fremmede først fået adgang til din mail, kan de desuden misbruge din mailadresse og sende spam eller snydemails til dine kontakter.
Bliver din hjemmeside hacket pga. for lav sikkerhed, forlanger hackerne nogle gange løsepenge for at give dig adgang til siden igen. I andre tilfælde udnytter de dit webhotel og linker til ofte urene hjemmesider. Bruger du dit webhotel til en firmahjemmeside, kan et sådan skift desværre gå hårdt ud over dit firmas ry og kendte domæne.
Der findes mange forskellige prisniveauer inden for webhosting. Vælger du en billig løsning, er det desværre ofte god support og en kendt placering af dine data, som du derved fravælger. Ønsker du at have mulighed for at kontakte en support – helst en dansktalende én – så skal denne service ofte købes separat. I de dyrere webhosting løsninger følger ofte en højere grad af service, bedre oppetid og større sikkerhed med. Så før du vælger hosting udbyder, skal du beslutte, hvad der er vigtigt for dig og hvad dit behov for sikkerhed er.