Seo optimering er i dag næsten altafgørende hvis man vil have kunder i sin webshop

Lige meget om du er en ny startet virksomhed eller en der har været på markedet i mange år så er det alfa omega at man ligger på side et med en bred række relevante søgefraser. Grunden til dette er at der i dag kun er et få tal der går videre til side 2, 3, 4. hvis man ikke kan finde de informationer man leder efter på side 1 laver man en ny søgning. Der er i dag 2 måder at ligge på googles side 1. man kan købe sig til adwords kampagner hvor man betaler pr. klik. Og man kan ligge på googles organiske søgninger. Der er i de fleste tilfælde 10 pladser at kæmpe om. Der kan af og til være færre og flere pladser på side 1.
Ser man på disse to vidt forskellige måder at ligge på side 1 på så der stor forskel på hvor meget trafik de kan generere. Man siger at der er ca. 30 % der benytter sig af Adwords kampagnerne og ca. 70 % der benytter sig af de organiske søgninger. Det bedste er hvis man har en bred profil og derfor ville det være optimalt hvis man kunne have både afwords og en organisk placering på side 1. Adwords er nemme at købe sig til. Her er det den der vil byde højest pr. klik der får de bedste placeringer. Nemt lige til og kan blive dyrt. Organisk er det et større arbejde der skal ligges i før at man eventuelt opnår en side 2 placering.
Her kan man få firmaer til at stå for virksomhedens sop optimering. Så bliver man ved hjælp af firmaet enige om hvilke søgefraser man vil satse på og ud fra der starter de deres seo optimering og hvis dette firma ved hvad de laver kan man efter kort tid se at man bevæger sig i den rigtige retning mod googles side 1. med organisk søgning er held også en faktor man skal tage højde for. Google og kun google bestemmer hvem der får lov til at ligge på side 1 derfor er det seo arbejde der bliver lavet kun med til at påvirke google positivt og forhåbentligt giver det gode resultater. Men finder deres robotter noget på hjemmesiden mm der ikke overholder deres krav så kan man lyn hurtigt mærke at man mister sine placeringer igen. Denne verden er rigtig kompliceret og derfor vil det være en rigtig god ide at søge råd og vejledning ved et seo firma.