Køb dine printer patroner inden du løber helt tør

Måske har du prøvet det allerede. Du skal printe et vigtigt dokument. Fx invitationerne der skal udsendes i dag, kontrakten der skal underskrives, eller koncert- eller togbilletten. Det er derfor en rigtig god idé at have et sæt ekstra printer patroner liggende. Især hvis du ikke benytter din printer så ofte. For så glemmer man hurtigt, hvor meget blæk, der rent faktisk er tilbage.
Synes du, det er svært at købe blæk til din printer, kommer her et par tips.
Du behøver ikke købe originale patroner, men sørg for at finde en leverandør, der sælger kvalitetsprodukter. Undlad at købe de allerbilligste, men sørg for at finde et produkt, der ligger på et mellemniveau rent prismæssigt.
Har du svært ved at huske, hvilken slags printer patroner din printer benytter, kan du tage et billede af dem med din mobil hjemmefra. Så kan du sammenligne dem med produkterne på hylden eller vise dem til en ekspedient.
Endnu lettere er det dog at bestille på nettet. Så kan du indtaste produktnummer eller blækpatronens kode og finde lige præcis de produkter, der passer til din printer. Gør du det på nettet, er det også let at sammenligne priser og blækmængder i blækpatronerne. De fleste webshops kan sende ordren som brev, så du får billig fragt og dine produkter leveret direkte i postkassen. Meget nemmere bliver det ikke.