Linkbuilding og søgeordsoptimering

Når man arbejder med Google optimering er det vigtigt at ens hjemmeside overholder Googles generele guidelines for hvordan hjemmesiden skal være opbygget. Det vil sige at du ikke må gøre brug af blackhat metoder så som, skjult tekst og cloaking.


Hvis du skal have lavet god google optimering er du kommet til det helt rigtige sted, vi har flere års erfaring med God, google optimering i form af linkbuilding og bookmarke sites tilmeldinger.

Du kan få din hjemmeside højre placeret på google med hjemmeside optimering din hjemmeside, ved hjælp af onsite søgeoptimering, hvor man retter dine title og meta tags til således at de matcher de søgeord du gerne vil være synlig på i googles søgeresultater.

Der findes flere metoder man kan bruge for at fremhæve sit website i googles søgeresultater, nogen af dem er gode og andre er knap så gode.

Der findes både whitehat seo, blackhat seo og bluehat seo - hos os får du kun whitehat seo, vi benytter udelukkenden velkendte og afprøvet metoder til at optimere din hjemmeside med.