Din It-partner skal vælges med fokus på høj oppetid og tillid

Succesfulde ejere af små virksomheder har regnet den ud. De forstår, at hvis du ejer en virksomhed, har du brug for de rigtige mennesker, på det rette sted, for at få et effektivt team. Mange erfarer, at det at være en lille virksomhedsejer er et job hvor man aldrig holder fri, at der kun er et begrænset antal timer på en dag. Og derfor kan det være en stor fordel, at finde en It-partner, bogholderiassistent eller lignende, til at hjælpe på de områder.

Man behøver bare en simpel indstilling til beslutningsprocessen, nemlig at enhver beslutning er kritisk og vil på en eller anden måde påvirke virksomheden enten i en god eller dårlig retning.
Mange kan med fordel vælge at outsource flere komponenter af deres virksomhed, for på den måde at holde fokus på vigtigere ting, og forbedre effektiviteten på det egentlige fokusområde og det forbedrer den samlede produktivitet. Mange vil ikke acceptere, at de ikke skal have en finger med i alt. Men der vil altid være nogle opgaver, man synes er sjovere end andre. Mange indser med tiden, at deres fokus bliver mere effektivt, hvis de vælger for eksempel en it-partner til at stå for den del.
Det vil på den lange bane kunne ses på bundlinjen, selvom der kommer en merudgift, for de penge du betaler ekstra, kommer igen og ofte mere end 1 gang, fordi du pludselig har fokus på det du er bedst til og derved er mere effektiv.

Hvorfor vil det forbedre din forretning, at have den helt rigtige IT Partner.
Før du går ud og ansætte den første IT-virksomhed du finder, i en Google-søgning, er der noget arbejde foran dig, hvis du ønsker at tage det rigtige valg i første huk. Man må ikke bare hyre en tilfældig til at styre it´en i din virksomhed, det er ansvaret for vigtig til. Når du vælger en udliciteret IT-partner, er det vigtigt at du har undersøgt virksomheden, ejeren, og deres ledelse. Men også deres historik ved nuværende eller tidligere kunder – hvorfor er de rejst derfra.
Din IT-partner skal være en udvidelse af din virksomhed, Arbejde i din bedste interesse. Det er vigtigt, at du føler du kan stole på deres færdigheder og ekspertise til at rådgive dig i vigtige beslutninger. Har du fået fat i den forkerte it-partner kan det betyde alt fra nedetid, til ineffektive systemer, og endda tab af forretning.