It outsourcing til dig der gerne vil have en fleksibel it løsning

Det er meget oppe i tiden at tale om outsourcing, men hvad er det helt konkret det begreb betyder – det vil denne artikel prøve at svare på. Begrebet betegnes som et økonomisk begreb, der betyder at en virksomhed køber en vare eller en ydelse, som virksomheden ikke selv længere ønsker at varetage. Der kan være flere årsager til, at man vælger at benytte denne løsning. Det kan være fordi man ønsker en mere professionel løsning end man selv kan eller måske kan man få en det til en lavere pris.
En af de typer virksomheder der er meget kendt for at tilbyde denne løsning er it virksomhederne og her kaldes det It outsourcing. I denne sammenhæng betyder det helt basalt, at et hosting firma står for den samlede drift. De sørger for vedligeholdelsen, driften og sikkerheden, man kan sige at de fungerer som din IT afdeling og sørger for alle de ting som du selv ellers ville have ansvaret for.
Hvilke fordele følger så med hvis du vælger en it outsourcing løsning?
Læg bekymringerne på hylden, du skal ikke længere tænke på om sikkerheden er i orden, der bliver dagligt taget back up, der vil altid være en opdateret high end virusbeskyttelse og ved hjælp af et redundant system, vil du ikke opleve ret meget nedetid.
Du vil heller ikke længere opleve uforudsete udgifter, du betaler en fast pris hver måned. Og du kan hele tiden koble ansatte af og på, så du kun betaler for det faktiske antal ansatte hele tiden – ingen overbetaling.
Ved at vælge en it outsourcing løsning, får du en fleksibel arbejdsplads blot du har internetadgang. Du vil kunne logge på Jeres it, uanset hvor du sidder, på arbejdspladsen, hjemme eller hos kunden. Det giver de ansatte mulighed for, at slå op i Jeres database og svarer kunden på mødet, i stedet for først at skulle hjem og undersøge tingene og så vende tilbage med et svar. Det sparer tid og forenkle processen.
Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så fortvivl ikke – tag blot fat i en af konsulenter ved din hosting leverandør og få dem til at vejlede dig i hvilken outsourcing løsning der passer bedst til dit behov. De er vant til at se på disse løsninger og har stor erfaring med hvilken model der kan opfylde alle dine behov, så du får en løsning du kan være tilfreds med.