Hvad er office 365 – kan alle få glæde af denne løsning?

Har du i din virksomhed ansatte der har behov for at kunne arbejde fra flere lokationer, fra forskellige enheder, som for eksempel ude ved kunder, i bilen hvis de har ventetid mellem to kunde besøg. Så kan microsoft være svaret der løser alle dine behov.
Hvad er office 365 fordelene?
Det er et system du lejer ved et hosting firma og hvor du løbende vil blive opdateret med den nyeste version af office pakken. Hvor du hvis du køber en office pakke, for eksempel en office 2016, så er det den version du har indtil du køber en ny. Men med en office 365, har du altid nyeste version helt automatisk og dermed også glæden af de nyeste features.
En anden klar fordel er også, at hvis du for eksempel har 10 ansatte i din virksomhed, som hver har en office 365 licens og du bliver nødt til at fyre to, så kan du ved en lejet office365 løsning skalere ned og kun betale for de 8 du bruger. Har du købt licensen har du to ekstra licenser, som bare ligger og bliver forældet.

Men hvad er office 365 for en størrelse og hvad kan den?
Det er en it løsning, som er forbundet med det der i daglig tale, så populært kaldes for skyen eller en cloud løsning. Men kan installere sin office løsning på op til 5 forskellige enheder, så man kan arbejde både på pc´en på jobbet, en tablet, sin smartphone og stadig er der to ledige enheder. Det vil sige uanset hvor du er, bare du er forbundet til en internet forbindelse, kan du tilgå dine data eller firmaets data eller sågar data du deler med dine kolleger. På den måde vil du aldrig opleve, at du sidder ude ved en kunde og ikke kan finde de oplysninger du har brug for.
Eller opleve spild tid imellem to møder, eller et aflyst møde, for du kan altid tilgå dine mails, dokumenter m.m. via skyen.

Der findes flere forskellige planer/pakker man kan vælge imellem, alt efter hvilke behov man har som virksomhed. Måske har man kun brug for mail delen, eller måske kun office pakken eller måske har man behov for begge dele. Så igen ligesom med antallet af licenser, kan man justere efter det enkelte behov den ansatte har.
Og som nævnt før, vil du altid være garanteret, at du har den nyeste version af office365 og adgang til alle de lækre nye features, der hele tiden kommer oveni.

Håber at du efter at have læst denne artikel, kan sige ”nu ved jeg hvad er office 365” og er overbevist om at det er den rigtige løsning for mig og min virksomhed.
Har du stadig nogle tvivls spørgsmål eller er så langt du også er interesseret i nogle konkrete priser, på de forskellige planer/pakker. Så tag kontakt til et hosting firma og få svar på dine spørgsmål.