Hosting navision er vejen frem, hvis du gerne vil hoste dit it

Cloud it løsninger er ikke længere blot et buzzword eller et niche koncept. Det er en realitet og flere og flere organisationer tager det strategiske skift til cloud løsninger, for en bred vifte af business software-applikationer.
Cloud baserede CRM-applikationer har eksisteret i nogen tid. Som en indikator for, hvor markedet er på vej hen, har microsoft for nylig lanceret den nyeste version af sit flagskib, CRM ansøgning. Microsoft Dynamics CRM i skyen, det vi fra før kun kendte som on-premise versionen.

Så hvad er grunden til, at vælge Microsoft Dynamics NAV som en cloud-løsning altså hosting navision?
En af grundene kunne være, at man vælger at ændre ERP fra at være en hardware omkostning, til at være en driftsomkostning.
Microsoft Dynamics NAV online eller i skyen, har de samme funktioner som den tidligere on-premise version. Den er også lige så fleksibel. Så i stedet for at gøre valget baseret på features og funktioner, gør det i stedet til en strategisk beslutning om, hvordan du vil administrere omkostningerne, eller betale for din software.
Ligesom mange kommercielle cloud-applikationer, vil hosting navision ændre dit ERP-software fra en kapitalomkostning, som med on-premise installation, til en driftsomkostning. For eksempel, hvis du vælger Microsoft Dynamics NAV som en cloud løsning fra en hosting udbyder, vil du kun blive opkrævet for dit faktiske brug af softwaren, baseret på hver bruger pr. måned. Du kan også øge eller mindske antallet af brugere hver måned, og omkostningerne er fuldt gennemsigtige, lette at måle og kontrollere. Du vil også have mulighed for, at stoppe aftalen hvis du ønsker det, uden du vil ikke være bundet ind i en langsigtet kontrakt.

Mange virksomheder er altid bekymret for, er løsningen pålidelig, er sikkerheden i top og Back-up er der også styr på det, hvis uheldet skulle være ude.
Før i tiden, har nogle organisationer udtrykt bekymring over sikkerheden af ​​applikationer og data i en cloud løsning. For langt de fleste virksomheder, moderne kommercielle cloud-applikationer giver usædvanligt høje niveauer af sikkerhed, herunder databeskyttelse og back-up, der opfylder langt over minimumskravene. Naturligvis er sikkerhed for regnskab, business data og applikationer altafgørende og sikkerheden i Microsoft Dynamics NAV cloud løsning, overgår ofte ud over det, i forhold til mange on-premise ERP-software implementeringer.
Reduceret Hardware, IT Infrastructure og Ressourcer
Hvis din hosting navision løsning er, professionelt konfigureret og gennemført, vil Microsoft Dynamics NAV hjælpe dig med, at køre din virksomhed effektivt og øge produktiviteten i hele din organisation. Du vil også opleve, at du vil kunne reducere dit hardware, din it infrastruktur og dine it ressourcer. Hvorimod virksomheder, der vælger implementering on-premise også have brug for deres egen it-ressourcer til at køre Microsoft Dynamics NAV. Dette omfatter hardware, til at køre systemet på, plus et niveau af intern IT-ekspertise. Mange virksomheder har denne in house, så det kan give mening at implementere på stedet. Men hvis du vælger en cloud-løsning, vil outsourcing udbyderen effektivt overvåge det setup, hvor din IT og infrastruktur, som Microsoft Dynamics NAV køres på.
En lille advarsel, før du hopper på en hvilken som helst cloud-baseret virksomhed. Tjek den hastighed og pålidelighed din internetforbindelse kører med. Hosting navision, når det er oppe at køre, bliver en forretningskritisk applikation, så du skal sørge for, at din internetforbindelse er permanent tilgængelige og rimelig hurtig.
Så skal man vælge hosting navision cloud løsning eller on-premise?
ERP-software som en cloud eller SaaS mulighed kan være det rigtige valg for mange virksomheder, men det er ikke til at forudsige, om on-premise kommer til at forsvinde over tid og såfremt hvor hurtigt.
For at hjælpe dig med at beslutte mellem Microsoft Dynamics NAV som en cloud løsning eller on-premise ERP-løsning, så tal med en uafhængig ERP specialist. De vil være i stand til at vurderer dine muligheder nærmere og anbefale den bedste løsning for din virksomhed.