Med C5 hosting kan du tilgå din løsning uanset hvor du er

Vælger du en hosted C5 løsning, er du garanteret en sikker adgang til microsoft Dynamics C5 og den vil altid være opdateret til nyeste version. Det eneste det kræver er at du har adgang til internettet, for at kunne benytte C5 hosting. Du vil få mulighed for at holde styr på firmaets kunder og leverandører uanset hvor hene du befinder dig. Du vil ligeledes kunne holde styr på økonomien såsom fakturering og bogføring. Det kræver som sagt kun, at du han adgang til en internet forbindelse. Så er du ude og køre og har lidt spild tid, eller har du brug for en hjemme arbejdsdag, så er det ingen hindring for at kunne tilgå alle de ting du kan fra din arbejdscomputer.
En af fordelene ved denne løsning er, at man får overblikket ved hjælp af et enkelt styresystem. Det gør regnskabet og faktureringen nemmere og mere overskueligt, hvilket ofte kan være en noget besværlig affære.
Med en C5 hosting løsning vil det pludselig være en helt anden sag, det vil nærmest føles som en leg at skulle tjekke moms eller kundernes skyldige beløber.
Ved at forenkle de mest almindelige arbejdsprocesser, vil du nu have mere tid tilovers og vil derfor kunne koncentrere dig om at styre forretningen i stedet og få den til at vækste.
Selvom det er en hostet løsning er der ingen grund til bekymring, for hvis du vælger en af de kendte hosting virksomheder, vil du opleve at sikkerheden er i top. Når du eller en ekstern samarbejdspartner tilgår din C5 hosting løsning, vil det være på en krypteret SSL linje. Det vil sige at det er så godt som umuligt at opsnappe nogle af de data i sender fra Jeres virksomhed og til Serveren ved Jeres leverandør. Det vil sige der er ingen uvedkommende der kommer i nærheden af Jeres fortrolige data.
Serveren vil ved Jeres leverandør stå i et top sikret serverrum, der er designet til at have 100 % fokus på sikkerheden. Der er taget højde for ting som tyveri, brand, hacking, nedbrud, vandskader og lignende.
Samtidig overvåges der også mod strømsvigt, så hvis uheldet er ude vil en nødgenerator tage over og er det en server fejl er der også overvågning på det, så der hurtigt vil kunne trædes til og udbedre fejlen. Dette betyder at du vil opleve en meget begrænset periode af nedetid og derfor have mulighed for at arbejde hele tiden.