Webhosting kan være en jungle at finde rundt i, men få hjælp her

De fleste smarte virksomhedsejere udnytter hjemmesider og blogs til, at engagere sig med de eksisterende kunder og samtidig nå ud til potentielle nye kunder. Men de fleste virksomhedsejere ser først og fremmest værdien af, at skabe fantastisk indhold og det at vælge det rigtige hosting forma som noget sekundært. Derfor ender det med, at mange virksomheder vælger forkert, når de... Læs mere »

Køb en server med udgangspunkt i din virksomheds behov

Et spørgsmål som mange virksomheder hører nærmest dagligt er, har du ikke fået virtuelle servere endnu?" Du hører gentagne gange historier om glade kunder, der sparede penge og forbedrede oppetiden ved hjælp af virtualisering. Men du hører ligeledes også mange historier om, hvordan dedikerede servere reddede dagen med deres overlegne præstationer. Så hvad er det bedste valg... Læs mere »

En VPS løsning er til dig der har en stor mængde indgående trafik

Når man som virksomhed står overfor at skulle vælge IT løsning, kan det være lidt af en jungle, præcis hvilken der matcher bedst ens virksomhed. Der findes mange forskellige løsninger – denne artikel ser nærmere på en af dem nemlig en Virtual Private Server. Den nemmeste måde, hvorpå man kan forklare, hvad VPS hosting, Virtual Private Server hosting, indebærer er, at tænke på ... Læs mere »

It outsourcing til dig der gerne vil have en fleksibel it løsning

Det er meget oppe i tiden at tale om outsourcing, men hvad er det helt konkret det begreb betyder – det vil denne artikel prøve at svare på. Begrebet betegnes som et økonomisk begreb, der betyder at en virksomhed køber en vare eller en ydelse, som virksomheden ikke selv længere ønsker at varetage. Der kan være flere årsager til, at man vælger at benytte denne løsning. Det kan v... Læs mere »

Med C5 hosting kan du tilgå din løsning uanset hvor du er

Vælger du en hosted C5 løsning, er du garanteret en sikker adgang til microsoft Dynamics C5 og den vil altid være opdateret til nyeste version. Det eneste det kræver er at du har adgang til internettet, for at kunne benytte C5 hosting. Du vil få mulighed for at holde styr på firmaets kunder og leverandører uanset hvor hene du befinder dig. Du vil ligeledes kunne holde styr på ø... Læs mere »

Webhosting er til dig der gerne vil åbne en hjemmeside

Hvis du går med en drøm om at skulle starte din egen hjemmeside og du har fundet ideen til hvad den skal omhandle, så er det på tide du skal at du anskaffer dig et webhotel. Mange kigger udelukkende på prisen når de skal vælge udbyder af en webhosting løsing. Men prisen er langt fra det eneste man skal være opmærksom på når man skal vælge hosting udbyder. Der skal selvfølgeli... Læs mere »

En server forhandler kan tilbyde en skalerbar cloud løsning

Førhen var det meget normalt, at man havde en server stående ude på den enkelte arbejdsplads og det var den maskine man arbejde på og gemte alt på. Derfor var det også vigtigt at man huskede at få taget en backup, for var uheldet ude og den gik ned, ville det jo være træls at miste en masse data. Med en backup kunne man nøjes med at gå 1 døgn tilbage i tiden. Men nu til dags n... Læs mere »

En kasseløsning kan tilpasses lige til din butikstype

Når man er ejer af en butik, uanset hvad for en type det er, er det nødvendigt at have et ordentligt kassesystem. Så godt som alle, i hvert fald større butikker, har i dag udskiftet det gamle traditionelle kasse apparat med et nyere og mere moderne et af slagsen, da der er mange fordele at kunne drage nytte af. Men det er vigtigt, at du vælger en velfungerende kasseløsning, så ... Læs mere »

Dropbox safe harbor – ny regel fra 1 jan. 2016

Der kommer fra 1. januar en ny regel fra EU-domstolen der omhandler Safe harbor ordningen, så opbevarer din virksomhed personfølsomme data via en cloud løsning, bør du læse med her, for at finde ud af om du bryder lovgivningen. Hvilken type cloud løsninger er det så vi skal undgå i fremtiden, for ikke at bryde lovgivningen? Det er for eksempel Dropbox safe harbor, Microsoft On... Læs mere »

Printer patroner kan godt tørre ud, hvis ikke de bruges

Du kender det godt, vi har alle sammen prøvet det. Vi står og skal til at printe sangen til tante Odas fødselsdag eller bachelor projektet, der skal afleveres i morgen middag. Og pludselig er der ikke mere blæk i printeren – den er simpelthen løbet tør. Så er gode rå dyre! Derfor er det altid en god ide at have et ekstra sæt printer patroner liggende, så du aldrig står i den si... Læs mere »

Et kasseapparat med integreret dankort kan lette arbejdsgangene

Enhver fysisk butik skal i dag have muligheden for at kunne indtaste de solgte varer og samtidig forventes det også af forbrugerne i dag at man kan betale med sit dankort, da vi snart lever i en pengeløs verden, hvor vi aldrig har reelle kontakter på os mere. Derfor kræver det i dag også visse systemer, for at de kan tale sammen og lette arbejdet for ekspedienten og spare tid f... Læs mere »

Køb HP farvepatroner hvis du ikke vil gå på kompromis

Valget mellem en laserprinter eller en blæk printer, har altid givet anledning til en del debat. For der er mange forskellige holdninger til hvilken printer der er den bedste. Men det er faktisk ikke sådan at den ene printer er bedre end den anden, forskellen ligger i, om du printer mest tekst eller du printer flest billeder. Og hvis du har et skiftende behov, så bliver du nødt... Læs mere »

Køb en standard webshop og kom hurtigt i gang med din e-handel

Handlen på nettet boomer stadig, og der kommer konstant nye danske og internationale netbutikker til. Vil du være en af dem og få del i de mangle millioner, der årligt handles for på nettet? Måske som nystartet virksomhed eller som supplement til din fysiske butik? Har du mere købmandsblod i årene end du har teknikblod, er det en rigtig god idé at vælge en nem og brugervenlig... Læs mere »

En webshop løsning kan være vejen til en e-handels succes

Der er rigtig mange der går rundt med drømmen om at starte egen virksomhed op, men ofte er den største udfordring, hvad skal virksomheden være for en type. Har du en viden eller en egenskab som du kan tilbyde, eller er du mere typen til, at have nogle produkter der skal sælges. Og er det produkter du brænder for, hvilke skal du så vælge for at skille dig ud fra mængden. Hvis ik... Læs mere »

Køb dine printer patroner inden du løber helt tør

Måske har du prøvet det allerede. Du skal printe et vigtigt dokument. Fx invitationerne der skal udsendes i dag, kontrakten der skal underskrives, eller koncert- eller togbilletten. Det er derfor en rigtig god idé at have et sæt ekstra printer patroner liggende. Især hvis du ikke benytter din printer så ofte. For så glemmer man hurtigt, hvor meget blæk, der rent faktisk er tilb... Læs mere »

Dit domæne giver adgang til din virksomheds hjemmeside eller webshop

De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside. Men det er ikke ensbetydende med, at folk benytter hjemmesiden. For at have en effektiv hjemmeside, skal den først og fremmest kunne findes på internettet. Der er tre veje ind til en hjemmeside. Den første vej er via søgemaskiner. Her finder folk dig via søgeresultatet, når de søger på dit firmanavn eller en vare eller service, du... Læs mere »

Webhosting af høj kvalitet eller lav pris?

Der er mange faktorer, der skal tages højde for, når du skal vælge hostingydbyder til dit webhotel eller mailkonti. Uanset hvilken hostingløsning, du skal have kørende hos virksomheden, er det vigtigt at finde en udbyder med minimal nedetid og høj sikkerhed. Er sikkerheden på din mailløsning ikke tilstrækkelig høj, risikerer du fx at fremmede får adgang til personlige og føls... Læs mere »

Kasseløsning til restauranten eller baren kan sagtens være smart, nemt og effektivt

Uanset om man er på en restaurant, en bar, en kantine eller en tøjbutik så kan man ikke undgå at støde ind i en kasseløsning af den ene eller anden slags. Kasserne kan være små, store, permanente og mobile – ja, de fås faktisk i næsten lige så mange varianter, som der er butikker. Nogle restauranter kan se en god fordel i at have en mobil løsning, så de kan betjene kunderne v... Læs mere »

Printer patroner kan oftest være dyrere end selve printeren så kig dig godt for!

Engang var en printer ligesom en computer så dyr, at det slet ikke kunne komme på tale at være allemandseje. Printerbranchen opfandt dog på et tidspunkt et helt nyt koncept i manglen på konkurrencefordele i den hårde branche, som printerbranchen var. Printerne faldt lige pludseligt hurtigt meget i pris, og kunne for næsten ingen penge erhverves af både almindelige familier og ... Læs mere »

Søgemaskineoptimering er et must for webshops

Kunne du drømme om at åbne en butik uden at lave markedsføring for den – nej vel. Når du åbner en hjemmeside så er det typisk fordi, du gerne vil sælge et produkt, eller udbrede kendskabet til din virksomhed. Nogle tror, at når en hjemmeside er online, så begynder der stille og roligt, at komme folk ind på hjemmesiden for at købe det pågældende produkt, eller læse mere om virks... Læs mere »