Et godt webhotel kræver lidt research, før man skal vælge

Ligesom med de fleste andre ting, kan en beslutning om hvilket web-hosting firma man skal vælge, være en svær beslutning. Især også hvis man ikke har så stort kendskab til den del af branchen. Med alle de virksomheder der er derude på markedet, som alle og enhver lover, at de har 99% oppetid, ubegrænsede ressourcer, og erfaren support, skal der være en måde, hvor man kan skære ... Læs mere »

En virtuel server betyder, at man har en cloud server løsning

Nu til dags taler alle om, hvordan der it løsning skal opbygges. Skal man have fysiske servere eller skal man i stedet vælge en cloud løsning. Eller er det måske noget helt tredje i stedet, der er bedst for den pågældende virksomhed. På internettet, er en virtuel server en server med forskellige server-programmer, der ligger på et andet sted, og som deles af flere websted ej... Læs mere »

Din It-partner skal vælges med fokus på høj oppetid og tillid

Succesfulde ejere af små virksomheder har regnet den ud. De forstår, at hvis du ejer en virksomhed, har du brug for de rigtige mennesker, på det rette sted, for at få et effektivt team. Mange erfarer, at det at være en lille virksomhedsejer er et job hvor man aldrig holder fri, at der kun er et begrænset antal timer på en dag. Og derfor kan det være en stor fordel, at finde en ... Læs mere »

Hvad er office 365 – kan alle få glæde af denne løsning?

Har du i din virksomhed ansatte der har behov for at kunne arbejde fra flere lokationer, fra forskellige enheder, som for eksempel ude ved kunder, i bilen hvis de har ventetid mellem to kunde besøg. Så kan microsoft være svaret der løser alle dine behov. Hvad er office 365 fordelene? Det er et system du lejer ved et hosting firma og hvor du løbende vil blive opdateret med den... Læs mere »

Hosting navision er vejen frem, hvis du gerne vil hoste dit it

Cloud it løsninger er ikke længere blot et buzzword eller et niche koncept. Det er en realitet og flere og flere organisationer tager det strategiske skift til cloud løsninger, for en bred vifte af business software-applikationer. Cloud baserede CRM-applikationer har eksisteret i nogen tid. Som en indikator for, hvor markedet er på vej hen, har microsoft for nylig lanceret den... Læs mere »

Et web hotel er den fysiske server, hvor din hjemmeside ligger

Når man skal oprette en webshop, er der mange der allerede inde de er i gang, støder på nogle udfordringer i form af, at de ikke har styr på de forskellige fagtermer. Hvad er et domænenavn, hvad betyder det at hoste sin løsning, og hvad er et web hotel for en størrelse. Hvis du ikke er dus med alle disse begreber, kan du med fordel læse med her og blive lidt klogere på nogle a... Læs mere »

Webhosting kan være en jungle at finde rundt i, men få hjælp her

De fleste smarte virksomhedsejere udnytter hjemmesider og blogs til, at engagere sig med de eksisterende kunder og samtidig nå ud til potentielle nye kunder. Men de fleste virksomhedsejere ser først og fremmest værdien af, at skabe fantastisk indhold og det at vælge det rigtige hosting forma som noget sekundært. Derfor ender det med, at mange virksomheder vælger forkert, når de... Læs mere »

Køb en server med udgangspunkt i din virksomheds behov

Et spørgsmål som mange virksomheder hører nærmest dagligt er, har du ikke fået virtuelle servere endnu?" Du hører gentagne gange historier om glade kunder, der sparede penge og forbedrede oppetiden ved hjælp af virtualisering. Men du hører ligeledes også mange historier om, hvordan dedikerede servere reddede dagen med deres overlegne præstationer. Så hvad er det bedste valg... Læs mere »

En VPS løsning er til dig der har en stor mængde indgående trafik

Når man som virksomhed står overfor at skulle vælge IT løsning, kan det være lidt af en jungle, præcis hvilken der matcher bedst ens virksomhed. Der findes mange forskellige løsninger – denne artikel ser nærmere på en af dem nemlig en Virtual Private Server. Den nemmeste måde, hvorpå man kan forklare, hvad VPS hosting, Virtual Private Server hosting, indebærer er, at tænke på ... Læs mere »

It outsourcing til dig der gerne vil have en fleksibel it løsning

Det er meget oppe i tiden at tale om outsourcing, men hvad er det helt konkret det begreb betyder – det vil denne artikel prøve at svare på. Begrebet betegnes som et økonomisk begreb, der betyder at en virksomhed køber en vare eller en ydelse, som virksomheden ikke selv længere ønsker at varetage. Der kan være flere årsager til, at man vælger at benytte denne løsning. Det kan v... Læs mere »

Med C5 hosting kan du tilgå din løsning uanset hvor du er

Vælger du en hosted C5 løsning, er du garanteret en sikker adgang til microsoft Dynamics C5 og den vil altid være opdateret til nyeste version. Det eneste det kræver er at du har adgang til internettet, for at kunne benytte C5 hosting. Du vil få mulighed for at holde styr på firmaets kunder og leverandører uanset hvor hene du befinder dig. Du vil ligeledes kunne holde styr på ø... Læs mere »

Webhosting er til dig der gerne vil åbne en hjemmeside

Hvis du går med en drøm om at skulle starte din egen hjemmeside og du har fundet ideen til hvad den skal omhandle, så er det på tide du skal at du anskaffer dig et webhotel. Mange kigger udelukkende på prisen når de skal vælge udbyder af en webhosting løsing. Men prisen er langt fra det eneste man skal være opmærksom på når man skal vælge hosting udbyder. Der skal selvfølgeli... Læs mere »

En server forhandler kan tilbyde en skalerbar cloud løsning

Førhen var det meget normalt, at man havde en server stående ude på den enkelte arbejdsplads og det var den maskine man arbejde på og gemte alt på. Derfor var det også vigtigt at man huskede at få taget en backup, for var uheldet ude og den gik ned, ville det jo være træls at miste en masse data. Med en backup kunne man nøjes med at gå 1 døgn tilbage i tiden. Men nu til dags n... Læs mere »

En kasseløsning kan tilpasses lige til din butikstype

Når man er ejer af en butik, uanset hvad for en type det er, er det nødvendigt at have et ordentligt kassesystem. Så godt som alle, i hvert fald større butikker, har i dag udskiftet det gamle traditionelle kasse apparat med et nyere og mere moderne et af slagsen, da der er mange fordele at kunne drage nytte af. Men det er vigtigt, at du vælger en velfungerende kasseløsning, så ... Læs mere »

Dropbox safe harbor – ny regel fra 1 jan. 2016

Der kommer fra 1. januar en ny regel fra EU-domstolen der omhandler Safe harbor ordningen, så opbevarer din virksomhed personfølsomme data via en cloud løsning, bør du læse med her, for at finde ud af om du bryder lovgivningen. Hvilken type cloud løsninger er det så vi skal undgå i fremtiden, for ikke at bryde lovgivningen? Det er for eksempel Dropbox safe harbor, Microsoft On... Læs mere »

Printer patroner kan godt tørre ud, hvis ikke de bruges

Du kender det godt, vi har alle sammen prøvet det. Vi står og skal til at printe sangen til tante Odas fødselsdag eller bachelor projektet, der skal afleveres i morgen middag. Og pludselig er der ikke mere blæk i printeren – den er simpelthen løbet tør. Så er gode rå dyre! Derfor er det altid en god ide at have et ekstra sæt printer patroner liggende, så du aldrig står i den si... Læs mere »

Et kasseapparat med integreret dankort kan lette arbejdsgangene

Enhver fysisk butik skal i dag have muligheden for at kunne indtaste de solgte varer og samtidig forventes det også af forbrugerne i dag at man kan betale med sit dankort, da vi snart lever i en pengeløs verden, hvor vi aldrig har reelle kontakter på os mere. Derfor kræver det i dag også visse systemer, for at de kan tale sammen og lette arbejdet for ekspedienten og spare tid f... Læs mere »

Køb HP farvepatroner hvis du ikke vil gå på kompromis

Valget mellem en laserprinter eller en blæk printer, har altid givet anledning til en del debat. For der er mange forskellige holdninger til hvilken printer der er den bedste. Men det er faktisk ikke sådan at den ene printer er bedre end den anden, forskellen ligger i, om du printer mest tekst eller du printer flest billeder. Og hvis du har et skiftende behov, så bliver du nødt... Læs mere »

Køb en standard webshop og kom hurtigt i gang med din e-handel

Handlen på nettet boomer stadig, og der kommer konstant nye danske og internationale netbutikker til. Vil du være en af dem og få del i de mangle millioner, der årligt handles for på nettet? Måske som nystartet virksomhed eller som supplement til din fysiske butik? Har du mere købmandsblod i årene end du har teknikblod, er det en rigtig god idé at vælge en nem og brugervenlig... Læs mere »

En webshop løsning kan være vejen til en e-handels succes

Der er rigtig mange der går rundt med drømmen om at starte egen virksomhed op, men ofte er den største udfordring, hvad skal virksomheden være for en type. Har du en viden eller en egenskab som du kan tilbyde, eller er du mere typen til, at have nogle produkter der skal sælges. Og er det produkter du brænder for, hvilke skal du så vælge for at skille dig ud fra mængden. Hvis ik... Læs mere »