En kasseløsning kan tilpasses lige til din butikstype

Når man er ejer af en butik, uanset hvad for en type det er, er det nødvendigt at have et ordentligt kassesystem. Så godt som alle, i hvert fald større butikker, har i dag udskiftet det gamle traditionelle kasse apparat med et nyere og mere moderne et af slagsen, da der er mange fordele at kunne drage nytte af. Men det er vigtigt, at du vælger en velfungerende kasseløsning, så ... Læs mere »

Dropbox safe harbor – ny regel fra 1 jan. 2016

Der kommer fra 1. januar en ny regel fra EU-domstolen der omhandler Safe harbor ordningen, så opbevarer din virksomhed personfølsomme data via en cloud løsning, bør du læse med her, for at finde ud af om du bryder lovgivningen. Hvilken type cloud løsninger er det så vi skal undgå i fremtiden, for ikke at bryde lovgivningen? Det er for eksempel Dropbox safe harbor, Microsoft On... Læs mere »

Printer patroner kan godt tørre ud, hvis ikke de bruges

Du kender det godt, vi har alle sammen prøvet det. Vi står og skal til at printe sangen til tante Odas fødselsdag eller bachelor projektet, der skal afleveres i morgen middag. Og pludselig er der ikke mere blæk i printeren – den er simpelthen løbet tør. Så er gode rå dyre! Derfor er det altid en god ide at have et ekstra sæt printer patroner liggende, så du aldrig står i den si... Læs mere »

Et kasseapparat med integreret dankort kan lette arbejdsgangene

Enhver fysisk butik skal i dag have muligheden for at kunne indtaste de solgte varer og samtidig forventes det også af forbrugerne i dag at man kan betale med sit dankort, da vi snart lever i en pengeløs verden, hvor vi aldrig har reelle kontakter på os mere. Derfor kræver det i dag også visse systemer, for at de kan tale sammen og lette arbejdet for ekspedienten og spare tid f... Læs mere »

Køb HP farvepatroner hvis du ikke vil gå på kompromis

Valget mellem en laserprinter eller en blæk printer, har altid givet anledning til en del debat. For der er mange forskellige holdninger til hvilken printer der er den bedste. Men det er faktisk ikke sådan at den ene printer er bedre end den anden, forskellen ligger i, om du printer mest tekst eller du printer flest billeder. Og hvis du har et skiftende behov, så bliver du nødt... Læs mere »

Køb en standard webshop og kom hurtigt i gang med din e-handel

Handlen på nettet boomer stadig, og der kommer konstant nye danske og internationale netbutikker til. Vil du være en af dem og få del i de mangle millioner, der årligt handles for på nettet? Måske som nystartet virksomhed eller som supplement til din fysiske butik? Har du mere købmandsblod i årene end du har teknikblod, er det en rigtig god idé at vælge en nem og brugervenlig... Læs mere »

En webshop løsning kan være vejen til en e-handels succes

Der er rigtig mange der går rundt med drømmen om at starte egen virksomhed op, men ofte er den største udfordring, hvad skal virksomheden være for en type. Har du en viden eller en egenskab som du kan tilbyde, eller er du mere typen til, at have nogle produkter der skal sælges. Og er det produkter du brænder for, hvilke skal du så vælge for at skille dig ud fra mængden. Hvis ik... Læs mere »

Køb dine printer patroner inden du løber helt tør

Måske har du prøvet det allerede. Du skal printe et vigtigt dokument. Fx invitationerne der skal udsendes i dag, kontrakten der skal underskrives, eller koncert- eller togbilletten. Det er derfor en rigtig god idé at have et sæt ekstra printer patroner liggende. Især hvis du ikke benytter din printer så ofte. For så glemmer man hurtigt, hvor meget blæk, der rent faktisk er tilb... Læs mere »

Dit domæne giver adgang til din virksomheds hjemmeside eller webshop

De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside. Men det er ikke ensbetydende med, at folk benytter hjemmesiden. For at have en effektiv hjemmeside, skal den først og fremmest kunne findes på internettet. Der er tre veje ind til en hjemmeside. Den første vej er via søgemaskiner. Her finder folk dig via søgeresultatet, når de søger på dit firmanavn eller en vare eller service, du... Læs mere »

Webhosting af høj kvalitet eller lav pris?

Der er mange faktorer, der skal tages højde for, når du skal vælge hostingydbyder til dit webhotel eller mailkonti. Uanset hvilken hostingløsning, du skal have kørende hos virksomheden, er det vigtigt at finde en udbyder med minimal nedetid og høj sikkerhed. Er sikkerheden på din mailløsning ikke tilstrækkelig høj, risikerer du fx at fremmede får adgang til personlige og føls... Læs mere »

Kasseløsning til restauranten eller baren kan sagtens være smart, nemt og effektivt

Uanset om man er på en restaurant, en bar, en kantine eller en tøjbutik så kan man ikke undgå at støde ind i en kasseløsning af den ene eller anden slags. Kasserne kan være små, store, permanente og mobile – ja, de fås faktisk i næsten lige så mange varianter, som der er butikker. Nogle restauranter kan se en god fordel i at have en mobil løsning, så de kan betjene kunderne v... Læs mere »

Printer patroner kan oftest være dyrere end selve printeren så kig dig godt for!

Engang var en printer ligesom en computer så dyr, at det slet ikke kunne komme på tale at være allemandseje. Printerbranchen opfandt dog på et tidspunkt et helt nyt koncept i manglen på konkurrencefordele i den hårde branche, som printerbranchen var. Printerne faldt lige pludseligt hurtigt meget i pris, og kunne for næsten ingen penge erhverves af både almindelige familier og ... Læs mere »

Søgemaskineoptimering er et must for webshops

Kunne du drømme om at åbne en butik uden at lave markedsføring for den – nej vel. Når du åbner en hjemmeside så er det typisk fordi, du gerne vil sælge et produkt, eller udbrede kendskabet til din virksomhed. Nogle tror, at når en hjemmeside er online, så begynder der stille og roligt, at komme folk ind på hjemmesiden for at købe det pågældende produkt, eller læse mere om virks... Læs mere »

Forhandling er godt at kunne

Hvis du er i et arbejde, hvor der skal tales med kunder og tales med leverandører på daglig basis eller på ugentlig basis – så er det en rigtig god idé at være i stand til at kunne forhandle på et nogenlunde højt niveau, så du ikke bliver kørt over ende i en evt. diskussion med nogle forhandlere, leverandører eller med nogle kunder. Det er godt at kunne forhandle og forhandlin... Læs mere »

Professionel webshop er en fordel som erhvervsdrivende

Der bliver hver dag solgt rigtig mange produkter online på nettet. Rigtig mange etablissementer tjener rigtig mange penge ved at sælge online og på den måde have en ekstra salgs kanal. Det kan nemt gøres hjemme fra din egen sofa eller i en middags pause på din arbejds plads. Som kunde leder man altid efter en nem og forholdsvis overskuelig hjemmeside. Man vælger at klikke sig h... Læs mere »

Responsive design er blevet meget moderne i onlineverdenen

Flere og flere virksomheder er gået online med deres marketing og salg. De vil gerne være bedre til at få nye kunder via onlinemarketing. En hjemmeside er altid en god start. Mange får den lavet professionelt hos en udbyder, hvor andre får ansat en medarbejder, der står for ny hjemmeside. Denne medarbejder vil også ofte stå på de sociale medier, som også er et populært marked f... Læs mere »

IT outsourcing kan være svaret på diverse IT-udfordringer

Når man har en virksomhed i dagens Danmark, er det også vigtigt med IT. Det er ofte virksomhedens vigtigste arbejdsredskab. Dermed står virksomheder også ofte med IT-udfordringer, som de har svært ved selv at løse. I dag kan man ved hjælp af IT outsourcing få en ekstern virksomhed til at holde styr på IT. Dvs. den eksterne virksomhed kan styre servere, programmer, osv. fra dere... Læs mere »

HP farvepatroner er et godt valg

Mange aner ikke deres levende råd når deres printer går i stykker og hvis de ikke var helt 100 % sikre ud i det tekniske område. Så kan de godt komme til at vælge en forkert løsning med hensyn til hvilken printer patron de skal investere i for at få det bedste ud af situationen når noget går i stykker. Det er der HP farvepatroner kommer ind i billedet. Der kan du vælge den prin... Læs mere »

Cloud server med operativsystem og masse plads

Det kunne være så dejligt med en server der har plads til det hele, og som er fleksibel, hvis man skal have et program opdateret, eller mere plads. Tidligere servere har haft problemet, at man køber en server som den er, men når man så mangler plads eller andet, er processen langtrukket, fordi man først skal have fat på udbyderen for at tilkøbe. Med en Cloud server kan man selv... Læs mere »

Tysk kursus Aarhus er mere og mere populært

Hvis du ønsker at dygtig gøre dig i forbindelse med sprog kundskaber på Danmarks største eksport marked, Tyskland, så er det en rigtig god idé at tage på et tysk kursus aarhus tilbyder mange af den slags kurser både for begyndere og for øvede ude i det tyske sprog. Det er meget vigtigt at kunne være i stand til at tale det tyske sprog på et nogenlunde niveau både i private samm... Læs mere »