Kasseapparat skal der til hvis du vil starte butik

Når du står og skal åbne et nyt firma eller hvis du skal åbne en ny café på byens torv er det altid en god idé at investere i et godt kasseapparat, så betalingen foregår uden problemer. Sådan en løsning kan bruges i mange forskellige brancher, så uanset om du starter et hotel, en restaurant, en café, eller en bager, en pub, en bar eller værtshus, detail handel eller fast food ... Læs mere »

Blekk opp igjennom historien

Blekk er en sort eller mørk farget væske som brukes til å trykke, tegne og skrive med. Blekket henger uløselig sammen med papir, i papirets mangfoldige former opp igjennom historien og frem til i dag. Blekk kan også ta fast form og er blitt brukt i den litografiske presse og av de tradisjonelle trykkerier. Etter manges mening er vi dog i dag endelig på vei vekk fra papirsamfunn... Læs mere »

Printer patroner – når du har brug for nyt til din printer

Der findes mange forskellige patroner til din printer, hvis du står og din printer skal have nye patroner. Både blæk patroner, printer patroner og laser patroner findes der mange hjemmesider, som sælger, så du behøver slet ikke at tage ud i byen for at finde det, du mangler, i gågadens butikker. Når du skal finde nye patroner til printeren, er det en god idé, at vide lidt om d... Læs mere »

Seo optimering er i dag næsten altafgørende hvis man vil have kunder i sin webshop

Lige meget om du er en ny startet virksomhed eller en der har været på markedet i mange år så er det alfa omega at man ligger på side et med en bred række relevante søgefraser. Grunden til dette er at der i dag kun er et få tal der går videre til side 2, 3, 4. hvis man ikke kan finde de informationer man leder efter på side 1 laver man en ny søgning. Der er i dag 2 måder at lig... Læs mere »

Vælg en webshop til Iphone, hvis du vil åbne en internet butik

Hvis du har planer om at lancere en webshop, er det super vigtigt at du tager højde for at det er en webshop til smartphone, med det menes at det er meget vigtigt at tage højde for at hjemmesiden er mulig at se på tablets og smartphone. Grunden til at det er så vigtigt er at flere og flere laver deres søgninger lige præcis via de to enheder, og skærmfladen er markant mindre. Og... Læs mere »

SEO ekspert – Hjelper deg med synnligheten.

SEO ekspert er dem som kan hjelpe din nettside eller nettbutikk høyere opp på Google. Med vår nye og spennende konsept SEO PUSH hjelper vi deg med nettopp dette. Med vår ekspertise i online marketing og med våre verktøyer innenfor online marketing hjelper vi nettopp dere med vår seo ekspert hvor vi hjelper dere med bedre plasseringer og mer synnlighet på internettet. Uten bra p... Læs mere »

antenne til boxer kan være nødvendig hvis du bor i et område med dårlig dækning

Det er underligt som tingene ændrer sig med tiden, I tidernes morgen er jeg opvokset med en betamax video, som man mente var vejen frem og i dag streamer vi film eller lejer en DVD. Jeg husker stadig mine forældres frygt, for at vi skulle blive nærsynet og meget andet, fordi vi så fjernsyn hver dag, og i dag er det mig der bekymrer mig om mine børns tv/skærm vaner. Dog må jeg e... Læs mere »

Linkbuilding og søgeordsoptimering

Når man arbejder med Google optimering er det vigtigt at ens hjemmeside overholder Googles generele guidelines for hvordan hjemmesiden skal være opbygget. Det vil sige at du ikke må gøre brug af blackhat metoder så som, skjult tekst og cloaking. Hvis du skal have lavet god google optimering er du kommet til det helt rigtige sted, vi har flere års erfaring med God, google o... Læs mere »

Sælger webshop

Jeg har fundet ud af at opstart af en sælger webshop ikke er så kompliceret, som jeg gik og troede. For nylig tog jeg kontakt til et it firma, som forklarede mig i overskrifter, hvad der skulle til for at starte min egen webshop, og hvad de endvidere kunne være mig behjælpelige med. Det hele lød rigtig lovende, så jeg besluttede mig for at springe ud i det. Jeg er derfor i gang... Læs mere »

SEO - er du synlig online

Hvis du er en blandt mange der har en shop på nettet, er det helt sikkert at du meget hurtigt finder ud af at det er vigtigt at have en rigtig god placering på google.dk. Undersøgelser viser at det er under 10% af alle besøgende der kigger på side to efter det de søger efter. Derfor er det uendelig vigtigt at ligge på side 1 og helst blandt de tre første. Det kræver viden og... Læs mere »

Opstart af webshop – Det behøver ikke at være kompliceret

Sidste år havde jeg en rigtig god opstart af webshop. Jeg fik en webshop skræddersyet til mine produkter og ikke mindst til mine kunders behov. Det gjorde at forretningen gik hen og blev en succes, og det er jeg utrolig glad for den dag i dag. Selvfølgelig har jeg også fået selve shoppen og mine produkter markedsført rigtig godt, så det spiller selvfølgelig også ind på succesen... Læs mere »

Navision webshop – perfekt til salg af f.eks. helseprodukter

Jeg er meget interesseret i en Navision webshop, det blev jeg særligt efter at jeg bestilte en demo version af den igennem et It firma på nettet. Den kan tilbyde alt det jeg efterlyser, som kommende webshop indehaver. Jeg er ny i branchen, så jeg er i øjeblikket ved at undersøge diverse webshops på markedet, som passer til mit og mine kunders behov. Planen er at jeg skal sælge ... Læs mere »

Med en dvb-c boks kan jeg se kabel tv igen

Endelig fik jeg købt en dvb-s satellit modtager og dvb-c boks til at modtage digitalt kabel tv. Jeg har manglet begge dele længe, så det er skønt at disse ting endelig er blevet købt til billige penge online. Jeg køber for det meste tv udstyr online, da det er det billigste, og her syntes jeg også at udvalget er bedst. Jeg købte min dvb-s satellit modtager og min dvb-c boks hos... Læs mere »

Syning efterskole - Hvis du vil i gang som designer så start her

Før i tiden, der var det meget sjældent, at man så en efterskole der havde et eller andet speciale. Det skal forstås på den måde, at man aldrig så teater efterskoler eller andre kreative efterskoler. Jeg kan huske, at inden jeg valgte hvilken efterskole jeg skulle på, det havde jeg en plan om, at jeg efter 10. klasse, ville gå videre på designskole. Jeg blev derfor super glad d... Læs mere »

Søgemaskineoptimering - få større omsætning ved bedre placeringer

En stor eller lille omsætning i en webshop afhænger b.la. af hvor godt shoppen ligger placeret på Google. At få en webshop godt placeret kræver søgemaskineoptimering, dvs. der skal linkes ind til webshoppen fra andre relevante sider. Det sker ved at man hyrer en SEO ekspert til at varetage denne opgave, og det gør han b.la. ved at linkbuilde som det hedder i fagsprog til websho... Læs mere »

Søgemaskineoptimering og reputation management

Jeg har fået nyt job som web- og marketingassistent i en mindre virksomhed, hvor jeg bl.a. skal være medansvarlig for virksomhedens hjemmeside og webshop. Virksomheden gik ind i internethandel. sidste år ellers har de udelukkende solgt gennem deres fysiske butikker. Jeg synes, det er rigtig spændende med internethandel, især fordi det åbner op for et meget større marked - og ... Læs mere »

Overvejelser om webshop og internethandel

Idag er der store muligheder inden for det der kaldes internethandel. Jeg er nået dertil, hvor jeg har fundet ud af at jeg vil have min egen webshop og er derfor begyndt at kigge på forskellige udbydere og læse hvad folk mener om dem inde på amino. Jeg har været inde at læse om scannet og andre store udbydere, og har derudfra truffet min beslutning om valg af webshopudbyder.... Læs mere »

Salg af domæner og online backup

Jagten på internet adresser er efterhånden et kendt fænomen. Men de seneste år har ICANN frigivet flere top level domæne endelser, så det er muligt at få flere addresser i omløb. Bla. .eu, .biz og mange flere er blevet populære domæne endelser. ICANN styrer den overornet tildeling af domæne endelser og ip numre i verden. Ansvaret for domæneendelser uddelegeres herefter til de e... Læs mere »