Playmobil Julekalender

I årudkommer der hele 5 forskellige julekalendere fra den Tyske legetøjs producent. Fælles for dem alle er at prisen er den samme nemlig 199,- Med en Playmobil julekalender er der lagt op til en udbygning af Playmobil samlingen, da gaverne bag lågerne ikke kommer ud i den almindelige handel efterfølgende. Der er altså tale om samleobjekter i de fleste tilfælde. De fem forskellige Playmobil Julekalender er som følge.

  1. Playmobil Julekalender Pirater 4164 er fra den mest populære serie i Playmobil nemlig piraterne. Julekalenderen supplere fint det store piratskib.

  2. Playmobil Julekalender Prinsesse Bryllup 4165 er en ny udgave, som supplere det store prinsesse slot rigtig godt.

  3. Playmobil Julekalender Dyre Skoven 4166 er lidt en blanding af City Life og Country serien, men den supplerer bedst til Country serien, og den store rideskole er det perfekte match.

  4. Playmobil Julekalender Pony Farm Rideskole 4167 er som navnet selv siger det perfekte supplement til Country serien, specielt den store ponyfarm er perfekt.

  5. Playmobil Julekalender Politi 4168 er den mest populære af julekalenderne til drenge, sammen med piraterne. Playmobil politi julekalender supplerer både politi og branvæsen serien perfekt.


Vælger man en af ovenstående Playmobil Julekalender er man sikker på at få en god kvalitet til den helt rigtige pris.