Playmobil

Når den Tyske legetøjsgigant Playmobil tænker tilbage på tidligere tiders succes produkter såsom det store piratskib elle andre succer, gør de mange fædre glade for at give sønnemand, en tilsvarende gave f.eks til jul. I dette efterår har de så gjort det igen. Iår kommer det gode gamle western fort, som mange drenge har ejet tilbage for ca. 30 år siden. Playmobil, er godt klar over at netop nu er fædrene som køber Playmobil, i den alder at de har børn som er målgrupe for netop dette legetøj. Playmobil Western Fort 5245 er netop frigivet, og her forventer vi at det bliver årets Playmobil julegave, sammen med det gode gamle Playmobil piratskib 5135 som er mere detaljeret end den gamle version for 30 år siden. Playmobil piratskib 5135 er med mere detaljerede våben, bedre og flottere bevægelig dele, såsom lastkran, sejl og meget mere. Ingen tvivl om at i år vil Playmobil blive en stor sællart, og specielt i gaver til både drenge og piger.