KRE-O Transformers

Så er der en mega sej nyhed på vej som giver genlyd indefor legetøj til børn. Legetøjs giganten Hasbro har taget kampen op med LEGO og lavet deres egen byggesæt serie kaldet KRE-O Transformers som er en byggesæt som passer sammen med LEGO, men her er der tale om Biler og robotter fra den berømte film Transformers. Ingen tvivl om at Hasbro mener det seriøst, og at KRE-O Transformers produkterne vil blive et kæmpe hit. Byggesættene er for de flestes vedkommende lavet som 2i1 det vil sige at man kan bygge 2 forskellige ting, somregel en af robotterne, eller de selv samme køretøjer og lastbiler. Så der er en KRE-O Transformers til enhver smag i form af, Bumblebee, Optimus, Mirage, Prowl, Ratchet, Jazz, Starscreem og som 2 store sæt, den mellemstore Megatron, og som kronjuvelen en supersej KRE-O Transformers Optimus Prime som er et kæmpe sæt, som enten robot eller truck.