Salg af domæner og online backup

Jagten på internet adresser er efterhånden et kendt fænomen. Men de seneste år har ICANN frigivet flere top level domæne endelser, så det er muligt at få flere addresser i omløb. Bla. .eu, .biz og mange flere er blevet populære domæne endelser. ICANN styrer den overornet tildeling af domæne endelser og ip numre i verden. Ansvaret for domæneendelser uddelegeres herefter til de enkelte lande. F.eks DK-Hostmaster for endelserne .dk, og Eurid for endelserne .eu osv. IP Numrende tildeles til RIPE som er den europæiske udpegede af ICANN.

Backup af data:
De mest eftertragtede løsninger er efterhånden blevet online løsningerne. Backup er rigtig smart at sende henover netværket hvis data mængderne ikke er for store. Men i takt med at bånbredderne øges, bliver flere og flere også interesseret i online backup som backup platform til virksomhedens backup løsning.