Melton Strømper

Godt gammel kendt Dansk mærke der har produceret kvalitetsstrømper til børn i mere end 30 År. Erfaren virksomhed, som tilbyder kvalitet til en fornuftig pris. Strømper fra Melton er placeret i medium prissegmentet, men kvaliteten er i den absolutte top. Det hele startede med basic strømper til børn og babyer, fra 0-12 år, derefter kom der flere vare på hylderne, og senest er der kommet strømpebukser og leggings til børn i sortimentet.

Melton ligger i Vejen i det sydlige Jylland, hvor også deres lager befinder sig, så produkterne nemt kan suppleres til deres forhandlere, overalt i landet indenfor dags varsel. Også de populære Melton leggings er lagervare og leveres fra dag til dag. Kig ind i shoppen og find alt i lækre Melton leggings allerede idag. Andre populære produkter fra Melton er deres hjemmesko, som laves både i fløjl, og hjemmesko i skind og læder. Alle de flotte Melton hjemmesko som findes på siden er lagervare, og kan bestilles fra dag til dag.