Hjemmesko til Børn

En af forårets helt store sællerter hos børnetøjsbutikkerne og hos børnesko butikkerne, som tilbydes både i filt og skind er hjemmesko til børn fra de store børnesko producenter. Indenfor hjemmesko til børn er en af de mest solgte mærke CeLaVi. CeLaVi hjemmeskoene er designet i Danmark, og priserne starter ved ca. 100,- og op. Skoene er oftest lavet i skind med elastik og med motiver, men også CeLaVi hjemmesko i filt er blevet populære. Et andet mærke der udemærker sig indenfor hjemmesko er Fuzzies, som er et mærke som ligesom CeLaVi er designet i Danmark. Fuzzies ligger i den lidt højere ende rent prismæssigt end de tilsvarende mærker indenfor hjemmesko til børn. Fuzzies leveres i 2 forskellige kvaliteter, den ene er en ren sutsko type som er lidt billigere i pris, den anden er den der kaldes skind modellen, som er en rigtig Preewalker type. Den sidsnævnte hjemmesko er en super god kvalitet. Indenfor Fuzzies hjemmesko er er hvert år forskellige flotte motiver, til både drenge og piger.