Junior Sengetøj

Noget af det bedste når man går og venter på at blive forældre, er når man køber ind til den lille nye som er på vej. Det er ikke mindre sjovt når børnene bliver lidt større at købe det første sæt Junior sengetøj med sjove søde motiver. Der findes et hav at flot Junior sengetøj fra bla. Disney og fra andre mærker. Der findes her, et ret så stort udvalg af sengetøj til børn. Et andet mærke med fantastiske flotte motiver er Gaia & Ko sengetøjet, med friske stærke farver og kvalitet i den absolutte topklasse. Gaia & Ko laver både sengesæt til baby og til Junior. Et andet Dansk mærke er Fairytale Design som er produceret af Brands4kids, som også står bag berømte mærker såsom CeLaVi, Caretec og mange andre kvalitets mærker. Fairytale Design er meget andet end sengetøj. Også pusletasker og andet babytilbehør produceres.