Air Hogs Hawk Eye

Så er denne fantastiske helikopter kommet på markedet. Fjernstyret helikopter med et fuld funktionelt kamera. Helikopteren Air Hogs Saw Blade er absolut i særklasse, netop fordi at kameraet er fuld funktionsdygtigk, og kan optage 5 minutters video, eller tage hundredevis af billeder, på en enkelt opladning. Hawk Eye helikopteren er bare helt fantastisk, og der er flere fordele ved denne RC helikopter. Kroppen er lavet i flamingo, så den er mere holdbar en de traditionelle helikoptere, så med lidt held, kan den holde meget længe. Et andet sjovt produkt er denne Air Hogs Vectron Wave som styres via sensorer, den flyver op og ned, når den nærmer sig noget fra bunden, så den kan styres gennem luften ved hjælp af f.eks en håndflade. Der er mange flere produkter på vej fra Air Hogs fjernstyrede helikopter, og andet fjernstyret legetøj til børn.