Regntøj til Børn

Foråret nærmer sig, og vi går lysere tider imøde. Det er også nu vi køber vores børnetøj til året der står forand. Den vigtigste del til vores børn er regntøj til børn som er en nødvendighed, fordi det regnet umådeligt meget her i Danmark. Specielt i foråret, er vi plaget af meget regn. Det mest almindelige er at købe 2 sæt, så man har 1 til børnehaven og 1 til hjemmet. En af de populære mærker er Mikk-Line regntøj som har været produceret i mange år. Et andet mærke som også er startet på dette marked, er Bestsellers Name it. Designet på Name It regntøj er lidt mere traditionelt, men dog også med flotte farver og mønstre. Name It er dog stadig mest kendt for deres Jeans og babytøj. Dk Company mærket MiNyMo er også en stor spiller indenfor regntøj, og MiNyMo regntøj er noget af det flotteste når det gælde design. Sejt logo, og flotte grå,sorte, og antrazit farver på deres regnsæt.