LEGO Technic

LEGO Technic produkterne er LEGOs kreative serie, som er lige populær blandt voksne som blandt børn. I år kommer der en del flotte nyheder. Bla kommer der LEGO 9395 Pickupkranvogn som er et mellemstort sæt med en US pickup truck med salatfad. En anden er LEGO 9394 Jetfly som ligeledes er et mellemsæt, som der forventes meget af. Den kommer til at følge LEGO Technic redningshelikopteren. Derudover kommer der denne LEGO 9392 Firhjulscrosser som kan ombygges til et andet køretøj i form af en motorcykel. Der kommer en lillebror til LEGO Technic Unimog, den er dog meget mindre og den hedder LEGO 9390 Minikranvogn som ligner Unimoggen en smule, men blot med kran bagpå. Der komer flere LEGO Technic sæt i løbet af sommeren. Den sidste der kommer i denne omgang er LEGO 9391 Kran med Larvefødder som er lillebroderen til LEGO Technic mobilkranen.