LEGO Skoletasker

LEGO er meget andet end klodser og legetøj. I LEGO brandet kan man også finde storage produkter LEGO Skoletasker og LEGO Tøj. LEGO skoletasker og LEGO Penalhuse, til hele verdenen, designes og udvikles her i Danmark, hvorefter den produceres efter strenge krav, indenfor kvalitet, og kemikaliefrihed. Dette håndhæves strengt af LEGO, som har en hel hær af kontrolanter, der uanmeld besøger fabrikkerne som producerer produkter under LEGO brandet. Kvaliteten på LEGO Flyverdragter og LEGO Skoletasker er det mest solgte indefor LEGO brandet efter klodserne. Skoletasker, penalhuse og børnetøj, er da også af noget af den bedste kvalitet som man kan finde. Både i de Danske butikker og i internet handlen. Køber man et LEGO produkt, er man somregel sikker på ensrettethed, og altid kvalitet i den høje ende.