LEGO Duplo

LEGO er populært bland de fleste børn. Serierne starter med LEGO Duplo til de allermindste. LEGO Duplo er somregel fra 1,5 år og op til 6 år. Et godt LEGO Duplo tog sæt er LEGO 5609 det er det perfekte startsæt, med en god stor togbane inkluderet. Til at supplere LEGO Duplo sættet, Kan LEGO Duplo startersættet tillægges. LEGO 5608 er den perfekte begynderbae, eller supplement til 5609. I LEGO Duplo serien er et af de bedst sælgende sæt LEGO 5639 Familiens Hus. Det er også en stor æske i den lidt dyre ende, med den indeholder og 100 LEGO Duplo elementer. Ellers kan nævnes LEGO 5649 Stor Bondegård, som et af de bedste sæt i LEGO Duplo serien. Bondegården, er fra 2-5 år og en rigtig god gave til små LEGO Duplo fans. LEGO 6157 er det spritnye LEGO Duplo Zoo som er et fantastisk sæt, som er en perle i LEGO Duplo serien.