LEGO City

Den absolut største serie i LEGO verdenen er klart LEGO City. Til serien er alt det vi kender fra by og land. Lige fra togbaner til politistationer lufthavne osv. LEGO 3182 Lufthavn er et af de nye sæt, hvor der er komplet flyveplads inkl. kontroltårn osv. Sættet kan suppleres af LEGO 3181 som er et stort flot passagerfly. De helt nye LEGO City sæt som kommer iår er bla den store LEGO 4439 Fragthelikopter som er en stor flot helikopter med 2 rotorer på taget. Rigtig flot sæt. LEGO City fuldendes med en ny politistation nemlig LEGO 4440 Skovbetjentenes Politistation som også inkludere en politi helikopter til skovbetjentene. LEGO City oggraderes ligeledes med en hel del køretøjer, ligesom man ser det i andre LEGO serier. Der kommer en del lastbiler, bare i LEGO City serien. Den mest populære lastbil er dog stadig LEGO 5816 Macks Biltur