Legetøj

Her i shoppen er der mulighed for mange forskellige mærker indenfor legetøj og underholdning til børn og barnlige voksne. En af de populære combacks er Barbapapa som er på banen igen efter mange års stilstand. Indenfor Barbapapa vil vi se mange forskellige produkter de næste år. Noget af det meste populære legetøj er i øjeblikke Bruder legetøjet. Det er noget af den bedste kvalitet når man taler drenge legetøj indenfor maskiner og landbrugsudstyr. Andre mærker såsom Fisher Price til de mindste er noget som alle kender. Fisher Price er verdens mest kendte babylegetøj nogensinde. Kvaliteten er den absolut bedste på markedet. Indenfor togbaner til de mindste er Thomas Tog noget af det alle de mindre børn fra 3-6 år er vilde efter. Thomas Tog togbaner og togvogne og lokomotiver passer naturligvis på de berømte BRIO togbaner.