LEGO Flyverdragt

Noget at det alle børnefamilier skal have til deres børn er en flyverdragt. Der findes et hav af tilbud, og kvaliteten og priserne spænder da også vidt. I mellem klassen findes det gode gamle danske mærke LEGO. En LEGO flyverdragt er et af de produkter, hvor man får mest for pengene. LEGO flyverdragterne kan tåle både tørretumbler og tørreskab. Det er der ikke mange der kan i prisklassen fra 500,- til 800,- I den dyre ende finde man de 2 topmærker En Ticket To Heaven Flyverdragt er i en rigtig god kvalitet ala LEGO Wear, men designet er lidt mere farverigt og fantasifuldt, og de er utrolig populære pga. det fantastiske design. I den dyre ende finder man den klart bedste kvalitet. En Reima Flyverdragt er total gennemtænkt, flyverdragterne har den bedst tænkelige modstandsdygtighed, i form at den næsten totale vandtæthed, åndbarhed osv. En kvalitets flyverdragt ud over det sædvanlige. I den lidt billigere ende finder man Bestseller mærket Name It. Ved at købe en Name It flyverdragt får man en fin dragt til en meget billig pris. Så alle 4 ovenstående eksempler er alle rigtig gode bud på gode flyverdragter til børn.