Fjernstyrede Helikoptere

Flyvning med fjernstyrede helikoptere er blevet en af ​​de mest populære hobbyer. Selvom det er dyrt, kan være svært og meget teknisk, resultatet er altid masser af sjov. De fleste brugere føre deres RC helis i løbet af dagen, bare sidst, har mange taget til luft for nogle natflyvning. Begge har deres egne sjove tilhørende faktor.

Dag flyvende din RC Copter forhold til natflyvning adskiller sig en smule, vil du kræve nogle yderligere praksis samt tilbehør. Den tekniske viden forbliver den samme for dagen flyvende og om natten flyvende, men de er oprettet, kan være lidt anderledes, afhængigt af hvor du befinder dig og hvilken model af RC, du bruger. Alt de med fjernstyrede helikoptere til børn

Fjernstyrede Helikoptere til Børn


En ordentlig Opsætningen er nødvendig for natflyvning med fjernstyrede helikoptere de fleste RC Helis. Det betyder, at det område, hvor du påtænker at flyve din heli skal være mørkt, og der skal være ordentlig belysning bestemmelser, således at den heli bliver synlig i mørke. Flere belysningssystemer er tilrådeligt i tilfælde af en går ned. At have en back up plan vil gøre det muligt for dig at være i stand til at spore dine copter og jord det sikkert. Forestil dig at flyve din fjernstyrede helikoptere og miste overblikket over det i mørke om natten.

Night knive er et populært valg, og mange veteran nat flyers vil sige, at de er afgørende for natflyvning RC helis. LED lys er en nyere tilbehør, der er til rådighed de kan knyttes til knivene med en on-off-mekanisme. Når det observeres om natten, de gør en cirkel af lys, så den heli bliver klart synlige.

Baldakinen også brug for en form for belysning, så kroppen af ​​heli bliver synlig. Dette kan gøres ved at knytte LED lys tråde til baldakin. Men det er vigtigt at sikre, at føreren har brug for er monteret korrekt, således at modtageren af ​​heli ikke står nogen indblanding. Under installationen, er det også vigtigt at sikre, at heli opretholder en ordentlig balance.

Før natflyvning, med fjernstyrede helikoptere er det væsentligt at prøve heli i løbet af dagen tid, således at eventuelle problemer med den overordnede belysning, balance og den overordnede drift kan undgås