Overvejer du at sælge dit hus? Læs hvordan du får det til at stige i værdi

Ønsker du at sælge dit hus, og vil du samtidig gerne have salgsprisen til at stige? Eller ønsker du blot at få din husfacade til at fremstå flottere og mere attraktivt? Hvis dit hus ser gammelt, gråt og kedeligt ud, er der heldigvis masser af hjælp at hente. Der findes nemlig mange forskellige tiltag til, hvordan du kan give dit hus et opfrisket og mere moderne look. Her får du... Læs mere »

Typehuse Jylland er billigere end de er på Sjælland

Der er mange der går rundt med en drøm om at skulle bygge deres næste hus selv, eller i hvert fald forstået på den måde, at det er dem der har bestemt udseende, materiale valg og placering på grunden. Men de fleste får dog nogle håndværkere til at bygge for dem, da det er de færreste der har evnerne og tiden til selv at bygge hele huset op. Men der er mange spørgsmål der skal ... Læs mere »

Et arkitekttegnet hus med dit personlige udtryk

Der er rigtig mange der godt kunne tænke sig at bygge deres helt eget hus. Lige fra de første tiltag med at tegne en grundskitse for hvordan huset skal indrettes og se ud og til at træffe alle de store og svære beslutninger om materiale valg. Men det er ikke altid let at vælge hvordan huset skal se ud. Skal man vælge et type hus eller skal man vælge en total entreprenør der ska... Læs mere »

Arkitekt huse opfylder dine specielle ønsker og behov

Typehuse stormer frem i dag, da de opfylder de flestes behov til et nyt hus og kan fås til overskuelige priser. Har du specifikke ønsker eller større krav til dit nye hus, er det vigtigt at se sig for, når man vælger, hvem der skal levere det nye hus. De fleste typehuse har en meget standard opbygning, der overholder de gængse regler og retningslinjer for grundplanet, som et ... Læs mere »

Foam og fyld til beskyttelse af skrøbelige genstande under flytning

Skal din virksomhed transportere større mængder af skrøbelige eller sarte genstande, er det vigtigt at benytte forsvarlig og beskyttende indpakning. Der findes mange forskellige typer af beskyttelse, der kan lægges i pakken sammen med produktet. Den klassiske metode, er at putte fyld i papkassen sammen med produktet. Fyld fås i mange former, mens kendes mest som små hvide flami... Læs mere »

Mangler du fyringsolie så er der en god måde at få et godt tilbud

Mange mennesker har lidt under den finanskrise, der ramte Danmark hårdt i 2008, og for nogle har det haft slemme omkostninger og andre har kun mærket lidt til det. En ting er dog sikkert, at familien Danmark er begyndt at tænke mere i opsparring og fornuftigt forbrug. Derfor vinder mange nyr ting ind det gælder tøj-bytte, hvor man kan bytte tøj gratis med andre, delebiler. Og s... Læs mere »

Typehuse Jylland er lækre huse til lave priser

Vi er godt klar over, at huse i Jylland er billigere, end fx København. Der er længere mellem byerne og derfor bor der også flere ude på landet, eller i mindre byer. Man vælger dog at bosætte sig i det jyske. Det gør de bl.a. fordi de måske har familie der, pga. arbejde eller bare godt kan lide den jyske stemning. Når man vil bygge sit eget hus har man tre valgmuligheder. For d... Læs mere »

Boblekuverter til at isolere forsendelsen bedst muligt

Hvis man ønsker sende en pakke eller hvis man ønsker at sende et brev, er det ikke bestandigt forventeligt, at den bliver håndteret lige godt undervejs i hele processen fra afsenderen til modtageren. En pakke skal undervejs via adskillige hænder og i nogle tilfælde ved de aktører ikke helt om det er noget fragilt gods, som ligger inde i pakken. Man skal under normale omstændigh... Læs mere »

Fyringsolie kan bruges til mange ting

Det er noget raffineret olie som er fremstillet af rå olie. Hvis man ser nøgternt på det er der i princippet ikke nogen som helst forskel på diesel olie og let fyrings olie, så det er faktisk det samme. Det er af afgifts tekniske grunde at det har fået tildelt forskellige navne, sådan at fyringsolie det er billigere end diesel olie. Så det er faktisk primære den primære grund ... Læs mere »

Arkitekttegnede huse – Når du vil opfylde dine vildeste drømme

Mange går rundt med boligdrømme, som aldrig går i opfyldelse, da de enten ikke kan finde et hus, som passer til deres ønsker, eller fordi de ikke har pengene til det. Hvis man vil have et hus, efter ens egne ønsker, så skal man vælge arkitekttegnede huse, da man har mulighed for selv, at designe huset. Huset bliver tegnet af en arkitekt, men ud fra ens ønsker og behov. Placerin... Læs mere »

Fadølsanlæg er den nemmeste måde at have drikkevare til festen på

Skal du holde en stor sommer fest og vil du gerne slippe for at du skal på genbrugspladsen i dagene efter med øldåser og glasflasker. Så findes der en super simpel løsning på dit problem. Det giver dog også meget affald men det kan komme direkte i skraldespanden. Her tænkes der på plastikkrus. Det næste man kunne gøre for at mindske affaldsmængden er at skrive navn på plastikkr... Læs mere »

Cykler kan også bruges til en aktiv ferie

Vil man gerne på ferie her i Danmark men ønsker man ikke kun at være på det samme sted en hel uge. Så find jeres cykler frem og kom rundt og oplev de fantastiske ting Danmark har at byde på. Der findes masser af campingpladser mm. rund omkring i DK som har nogle lækre forhold til jer efter en lang dag på jeres cykler. Der findes mange måder at opleve landet på og det kan ent... Læs mere »

Bådudstyr skal der til lige meget hvilken slags båd man ejer.

Er du den heldige ejer af en lækker båd. Lige meget om det er en lille speedbåd, et sejlskib eller en stor jagt så er der altid en masse tilbehør som er yderst nødvendigt nogle både kræver selvfølgelig mere end andre. et sejlskib med mast og sejl kræver selvfølge en del mere end en lille speedbåd. Men lige meget hvilken er det nødvendigt med bådudstyr. Det kan være lige fra en ... Læs mere »

Træbeskyttelse - Har du fået gjort klar til vinter ?

Det kan godt være at der er nogen der synes at det er træls at give træbeskyttelse. Det er også rigtigt ,at det måske ikke ligefrem er hyggeligt, men det kan spare dig for rigtig meget tid fremover. Det er fugtigt i Danmark, så derfor holder træ heller ikke særlig længe, hvis ikke man gør noget ved det. Det er derfor vigtigt at du bruger træbeskyttelse, for på den måde kan du f... Læs mere »

Nedrivning af hus – en nem sag for Custom Living

Da jeg for nylig stod overfor, at mit hus skulle rives ned, blev jeg nødt til at indse, at jeg ikke selv kunne magte opgaven. Jeg blev derfor nødt til, at hyre Custom Living til opgaven. De er eksperter indenfor nedrivning af huse, da de har praktiseret dette i 6 år. Projekt nedrivning af hus medførte, at jeg i dag er ved at bygge det skønneste hus, på den grund hvor det gamle ... Læs mere »

Værktøj - Jeg har meget hjemme i mit værksted, men slet ikke nok alligevel

Mange mænd kan godt lide at lave små reparationer hjemme i privaten, men hvis der er noget der kan ødelægge sådan en fornøjelse, så er det hvis man ikke har det rigtige værktøj. Det er til gengæld en kæmpe fornøjelse, at være i gang med en opgave, og så lige mangle et stykke værktøj, og så bare ud i værkstedet efter det. Det hele går bare meget hurtigere, og derfor er den en en... Læs mere »

De rigtige garderobeskabe hos Decoslide Company

Jeg var rigtig spændt på de garderobeskabe jeg havde købt på nettet, for det var ikke lige et firma jeg havde hørt om før. Jeg valgte dog alligevel at bestille der, for de havde nogle gode tilbud. Jeg fandt også ud af, at grunden til at jeg ikke havde hørt om Decoslide Company var, at de lige havde åbnet. Jeg fik dog mine garderobeskabe ind af døren her lige før weekenden, og d... Læs mere »

Er støttesprømper også en god idé til dig ?

Jeg tror de fleste håndværkere kender det med, at man godt kan have ond i benene efter en helt dag, hvor man fx har stået stille og rolig for at lave nogle ting. Det kan være hårdt for dine ben, og hvis du ikke passer lidt på, så kan det give åreknuder på sigt. Heldigvis så kan man minimerer risikoen, ved at bruge støttestrømper. Ikke alene kan det nedsætte risikoen for åreknud... Læs mere »

Nye skydedøre på mine garderobeskabe – Mit store ønske til jul

Jeg kan ikke helt huske hvornår jeg købte de skydedøre der sidder på mine garderobeskabe. Jeg ved heller ikke helt hvornår de gik hen og blev så dårlige som de er nu. Det jeg dog ved er, at de nu er ved at blive så dårlige, at jeg ikke synes de virker særlig godt. Det er faktisk kommet så langt, at jeg ikke rigtig synes jeg kan leve med det mere, men jeg har heller ikke råd til... Læs mere »

Nyt Tag

Nyt Tag, er somregel en god investering. Du har, her når foråret pipler, måske besluttet dig for at få lagt et nyt tag på huset eller på ferieboligen, men hvad for en type tag skal du så vælge. Markedet idag byder på et hav af forskellige tagtyper, men det kan være svært at vælge hvad man skal lægge på. Nyt tag i Eternit eller Decra tag ? Er det bedste at vælge et Nyt Et... Læs mere »