Et spiritusanlæg gør det nemt og hurtigt at mikse drinks

Alle som har været bartendere i tidernes morgen har prøvet at stå en travl aften på diskoteket, med et målebæger og kæmpet med at lave drinks ligeså hurtigt som gæsterne bestilte dem. Og køerne blev længere og længere men sådan er det heldigvis ikke mere. Nu når man går i byen er den største udfordring at nå op til baren og få afgivet sin bestilling til bartenderen, når først den er klaret kan bartenderen ved hjælp af et spiritusanlæg hurtigt kunne mikse en drink og du er straks videre.
Men det er ikke kun gæsterne der har en fordel ved denne løsning, det har bartenderen også for det betyder at han hele tiden kan have opmærksomheden på kunderne i stedet for at stå og fumle med målebæger osv. Proppen der sidder flasken doserer automatisk den mængde som han skal bruge. Proppen kan programmeres til flere forskellige mængder og det kræver blot et enkelt klik på proppen at skifte imellem de forskellige mængder.
Endnu bedre er det hvis man vælger en løsning hvor ens spiritusanlæg kan kobles op til et tæller system der holder styr på hvor meget der bliver solgt. Det vil sige hver gang der bliver skænket ud, registreres det i dit kassesystem og på den måde har du fulgt overblik over salget.
De fleste systemer har også mulighed for at man kan programmere til forskellige priser på samme vare, det kunne for eksempel være hvis man holder happy hour, hvor der er en pris og så skifter den automatisk om når happy hour er overstået, så man er tilbage på de almindelige priser.
Men det er ikke kun i baren du kan have glæde af at bruge et spiritusanlæg, det kan faktisk også med fordel bruges til fester med udskænkning, da den kan indstilles til mængder op til 140ml. Der skal man blot have en digital trådløs løsning, så vil du kunne gå rundt og udskænke og så sender den data tilbage til systemet.
Det fungerer på det man kalder en cloud løsning, men der er ingen grund til bekymring – for selv om din internet forbindelse ryger for alle tapninger vi da blive lagret i selve proppen og når så forbindelse vender tilbage, vil gemte data automatisk blive overført til systemet.
Faktisk betyder en cloud løsning også, at du har mulighed for at holde øje med alle udskænkninger der sker med et spiritusanlæg i din bar, selv om du sidder et helt andet sted eller for eksempel er på ferie.