Scherning smykker er kendt i store dele af verden

Danmark er et meget lille land hvis man tager et kig på et landkort eller en globus. Men selvom landet geografisk ikke fylder ret meget er det ikke ensbetydende med at man ikke kender til os ude i resten af den store verden.
Vi gør os bemærket på rigtig mange måder. Vi levere nogle rigtig gode skuespillere til internationale film så som bla. James Bond.
Vores lille land har også nogle rigtig dygtige kokke der kan konkurrere med nogle af de største på verdens plan. Vi er også med i eliten med vores Michelin stjernede restauranter. Ligeledes er vi kendt for vores kunst som den lille havfrue i København. Det er ikke noget vildt fantastisk, men denne lille figur som normalt har til huse i København har været på noget af en tur da hun var udstillet i Kina tilbage i 2010.
Det er dog ikke kun kunst, mad, og skuespillere vi er kendt for her i Danmark, vi har også en masse designer der efterhånden er kendt på global plan. En af dem som har haft stor succes er Mette Scherning. Hun er blevet rigtig berømt for sine lækre unikke smykker.
Mette Scherning er i dag så kendt at hun sælger dine smykker i Europa og Kina.