Madrasser fremstillet i memory skum har mange gode egenskaber

Vores hjernes evne til at lagre erindringer og derefter hente dem på et øjeblik, er en af ​​de mest bemærkelsesværdige evner i den menneskelige krop. Det giver os evnen til at huske vigtige færdigheder for at overleve, meningsfulde øjeblikke og både positive og negative erfaringer, der styrer vores dagligdag og former vores perspektiver.

Oprindeligt blev memory skum udviklet til NASA i 1960'erne til flysæder, nu findes det i mange dagligdags produkter, der spænder fra puder og madrasser, til kontorartikler og fodtøj. Tag et nærmere kig på din kontorstol - det er ret sandsynligt, at den har hukommelse skum integreret. Eller måske er dine fødder vant til den dejlige komfort som memory skum tilfører dine hjemmesko og kan ikke forestille sig andet. Selvom omkostningerne ved memory skum oprindeligt var meget dyrt, er der sket fremskridt i produktionen som har reduceret udgifterne, hvilket gør det mere tilgængeligt til alment brug. Og en af ​​de mest almindelige produkter som nyder godt af fordelene ved dette materiale er din madras.

Memory skum madrasser tilbyder et par forskelle fra en standard madras, og bør overvejes, mens du undersøger mulighederne for at finde den bedste madras til at opfylde dit søvn behov.
For at hjælpe med at afgøre, om en memory skum madras er et godt valg til dig og dit søvn behov, er her samlet en liste over fakta, som kan fremhæves som de unikke kvaliteter du skal være opmærksom på.

Madrasser konstrueret af memory skum former sig efter kroppen som reaktion på den varme og det tryk kroppen påvirker madrassen med. Således at overfladen fordele kropsvægten optimalt på madrassen, når du ligger på den og vender tilbage til sin oprindelige form, når trykket fjernes igen.
Der er nogle undersøgelser der viser, at din kropstemperatur kan påvirke, hvor godt du sover. Hvis du har det enten for varmt eller for koldt, vil du opleve at du sover mere uroligt og endda vågne flere gange for at tage dynen af eller på.
Memory skum madrasser er fremstillet ved hjælp af et temperatur følsomt materiale, som gør det muligt at madrassen justerer sig efter din kropsvarme og vægt. Efterhånden som din temperatur stiger, bliver madrassen blødere og giver dig en god nats søvn. Derudover er memory skum i stand til at holde på varmen, hvilket giver ekstra varme og derved også ekstra komfort i de kolde måneder.
Er du omvendt en typisk varmblodet type, kan du overveje en memory skum madras med en kølende funktion.
Memory skum materialet giver sundhedsmæssige fordele ved at lindre smerter, ømhed i kroppen samt hjælper din krop til at komme sig hurtigere fra skader. Det opnås ved materialets evne til at fortrænge pres fra punkter der gør ondt.
​​Ifølge Miljø, sundhed og sikkerhed vil en typisk madras, der har været brugt i et par år, indeholde alt fra 100.000 til 10 millioner støvmider. Memory skum madrasser er sammensat af et polyurethan skum materiale, som er lavet af fibre, der forhindrer allergifremkaldende støvmider i at samle sig i sengen. I modsætning til standard madrasser har memory skum en tættere sammensætning, som forhindrer ophobning af allergener over tid.