Mange familier må bruge luseshampoo i vinterhalvåret

Hvert år når vi når til den kolde tid, hvor børn begynder at bruge huer og hætter for at holde varmen, kommer der et boom i tilfælde af lus og dermed mange forældre, der leder efter god virksom luseshampoo, for selv om det hjælper rigtig meget med kæmning af børnene, vælger de fleste familier at supplere kæmningen med en luseshampoo. Det at bruge en shampoo mod lusene, der slår dem ihjel gør det lettere at komme de lidt trælse dyr til livs. På nettet findes der nogle gode shampooer mod lus, der er skånsomme for børnenes hud og hovedbund.
Hvis du lider af psoriasis, kan vinteren også være hård, den får huden til at skalle mere og hvis man ikke får huden smurt i en kvalitets psoriasis salve, kan det ende med at huden næsten sprækker. Derfor er det vigtigt at vælge en psoriasis salve i høj kvalitet, fra en producent du har tillid til. Vi anbefaler en salve, der giver synlige resultater inden for kort tid så huden holdes så pæn som muligt, i den kolde sæson.
Det at finde de rigtige produkter til hud og hår er vigtigt, og i dag hvor man ved hvilken en virkning, div. phthalater og parfume, kan gøre ved huden, er de fleste forældre blevet meget opmærksomme på at læse hvad de produkter de bruger til deres børn indeholder, så de ikke får fremprovokeret allergi hos de små poder.