Koziol har alt til bordet, fremstillet i lækkert kvalitetsplast

Er du ved at gøre de forberedende overvejelser til årets sommerfest men er du lidt i tvivl om hvad temaet skal være i år. Eller er du blot kørt træt i det sædvanlige grill tema med pap tallerkner og vin af almindelige plastikkrus. Kunne du godt tænke dig at gå et step op og arrangere en sommerhave galla fest? Hvis det lige er den perfekte ide for dig og det du drømmer om, så er det muligt med lækre produkter fra Koziol, verdensførende inden for alt fremstillet i kvalitetsplast – lige fra bogmærker til glas til serveringsfade og meget mere.
Holder du fast i ideen om en galla fest i haven til sommer, så skal du blot en tur igennem varekataloget og så har du alt hvad du skal bruge til at dække det flotteste og mest elegante bord uden du behøver at tage det kongelige porcelæn og dine dyre vinglas med ud. Hvilket de fleste ville være ked af til en grillfest i haven.
Koziol har de mest elegante vinglad med en lille fod på og for at gøre dem endnu mere elegante, er de fremstillet så de ligner flotte krystal glas, men alt er som sagt fremstillet i plastik, så der er ingen grund til bekymringer, når festen er på sit højeste, for glassene er ikke sådanlige at smadre, hvis man for eksempel taber et.
Men det er ikke kun vinglas de kan klare, de har også nogle glas med samme elegante krystal effekt, som er velegnet til øl og long drinks og man kan få smarte ”parasol” skærme i forskellige farver, der kan sættes på glasset sammen med sugerøret. Og udover at være meget dekorativt, så har de også den smarte egenskab at de fungerer som beskyttelse mod bier og lignende i glasset, fordi de samtidig kan fungere som et beskyttelses låg.
Hvis du vælger at der skal være en lille starter for eksempel en lille pindemad eller måske lidt tapas relateret så har Koziol og tænkt på det, for de har fremstillet nogle smarte ”fugle” pinde du kan bruge, så har du et dekorativt udseende kombineret med nogle pinde der kan holde og ikke knækker når du prøver at sætte maden på, som træpindene ofte gør.
Uanset hvad du tænker på så vil du kunne finde et velegnet produkt, smarte salat skåle, dekorative serveringsskåle, dekorative stabelbare serverings opsatser i flere forskellige størrelser.
Med Koziol kan du finde alt hvad der kræves for at kunne holde en galla grill fest i haven uden at skulle bekymre sig at det går i stykker hvis man taber det.