Et kasseapparat kan styres fra en iPad eller anden mobil enhed

Der er mange firmaer der er gået fra den traditionelle kasseløsning med et gammelt hakkeapparat med slidte knapper til de moderne systemer der styres via en computer, tablet eller anden mobil enhed. Dog er der en udfordring for de mindre virksomheder, da det kan være en dyr udskrivning at overgå til.
Men det er der nogen der har gjort noget ved og har lavet et system med et kasseapparat der styres ved hjælp af en Ipad. Og det er ikke blot end lommeregner løsning, men en fuld version hvor der er mulighed for at bogføre direkte ind i regnskabsprogrammet, styre lagerbeholdning og så kan man endvidere tilgå systemet via for eksempel ens hjemme pc.
Det er et kasseapparat system som hovedsagligt er målrettet til detail og restaurationsbranchen, men det er også et rigtigt godt system til den kørende sælger. Man tager blot ipad´en med og taster ordren, den vil så automatisk blive registreret i det online system. Op holder man sig et sted uden adgang til en internet forbindelse, taster man blot stadig ordren og næste du er på nettet vil iPad’ en synkronisere.
Har man behov for at kunne styre for eksempel værelsesstyring, gavekort køkkenudskrifter eller har man en medlemsklub, så kan dette system også bruges til alle de nævnte funktioner.
Hvis man er en meget lille virksomhed og ikke har ret store midler til en kasseløsning, er der kommet en gratis app som kan styre de mest basale funktioner.
Har du en virksomhed der omsætter for mindre end 35.000 kr. om måneden, vil du kunne erhverve denne løsning gratis og så efterhånden som omsætningen stiger, vil man skulle betale mere for denne løsning. På den måde bliver det nemmere for nystartede at holde udgifterne nede og så først skal betale når pengene begynder at komme i kassen.
Med shopbox har du mulighed for, at kombinere et kasseapparat og et regnskabsprogram, så du dagligt vil kunne trække en salgsrapport som du vil kunne videresende til din revisor uden slev at skulle gøre noget ved den først. Og du vil også have mulighed for at tage imod betalinger med kreditkort, men mobile Pay er ligeledes integreret som en betalingsmulighed i dette system.
Så er pengene ikke så store, kan det klart anbefales at tage et kig på netop dette system.