Jagt grej til den store jagt – Hav det rigtige grej med så jagten bliver en succes!

Den store jagtsæson er over os, og det er bare med at komme ud og nyde det flotte, og i år ekstra varme, efterårsvejr! Ud over jagtriflen er der selvfølgelig en masse andet jagt grej, som skal med på turen, og her er det vigtigt at kigge sig godt for efter det helt rigtige udstyr.
Når udstyret til jagtturen skal vælges er der en række ting man bør være opmærksom på. For det første skal farven og mønstret på tøjet helst falde nogenlunde i et med naturen og de aktuelle omgivelser. Der er dog også andre ting at tage højde for, f.eks. hvor meget det regner og hvor koldt temperaturen er. I år har vi indtil videre haft en meget varm efterårssæson, og jagttøjet har derfor ikke haft behov for helt samme isoleringsevne, som sidste år.
Det kan derfor godt anbefales at have lidt fleksibilitet i jagtgarderoben, sådan at man kan tilpasse tøjet efter vejret. Ud over tøj og gevær er der stadig en hel masse jagt grej til manden der ikke vil gå ned på udstyr, men det kan oftest være en dyr hobby at gå op i. Det kan derfor godt betale sig at kigge sig godt for, og f.eks. kigge efter gode tilbud på nettet. Man skal dog være opmærksom på at udstyret skal være i en god kvalitet så det kan holde til strabadserne på alle turene.