Håndlavede vielsesringe er til de der ønsker et unikt design

Når man har besluttet at blive smedet i hymnens lænker, så skal der også tages stilling til om man skal have en ring som symbol på sammenhørighed eller om det skal symboliseres på en anden måde. Mange synes det kan være svært at finde en vielsesring der lige falder i en stil som begge parter godt kan lide.
Derfor er der flere og flere par der vælger at få håndlavede vielsesringe, som de selv har været med til at designe. Det er altid en spædende proces at finde frem til det perfekte design til ens vielsessmykker, for der er ofte mange forventninger og traditioner som spiller ind. Nogle af traditionerne er bundet af samfundsmæssige aspekter, men rigtig mange har også en del private traditioner og forventninger som kommer i spil.
Når man vælger at få special designet sin ring, så er der også den fordel at dine håndlavede vielsesringe ikke nødvendigvis behøves at være magen til din partners, det er muligt at få to forskellige designs der tilgodeser begges ønsker. Men ved at man har en til at fremstille dem for en, så er der mulighed for at finde et design der tilgodeser begge, men som samtidig får kombineret de to ringe så de stadig har en rød tråd til partnerens vielsesring.
Der er mange der vælger at fraskrive muligheden for specialdesignede ringe, fordi de tror det er en meget dyr affære, men det er ikke nødvendigvis tilfældet, man kan sagtens få ringe fra ca. 2000 kr. hvis du selv har guldet dertil. Der er mange der vælger at bruge guldet fra for eksempel en forlovelsesring, for at overføre affektionsværdien med derfra og samtidig undgå at have en ring liggende du ikke længere bruger.
Mange vælger også når de skal have håndlavede vielsesringe at bruge arvesmykker, det kan være en ring fra en bedste- eller en oldemor som man ikke synes er ens stil, men ved at genbruge den til en ny ring, beholder man affektionsværdien.
Vil man have et personligt udtryk og ikke blot i designet, er det faktisk muligt i dag at få et fingerprint på ringe, så kan det ikke blive mere personligt og unikt.
Når man skal vælge vielsesring skal man huske at det er et symbol på ens ægteskab og derfor er det Jeres kærlighed til hinanden der skal holde Jer sammen og ikke prisen eller designet på Jeres håndlavede vielsesringe. Men derfor må de selvfølgelig gerne være flotte og unikke.