Charter sejllads er for dig, der elsker at være på vandet

Når man taler om sejlads, så er der mange muligheder at vælge imellem og er man bidt af en gal sømand og elsker at være så meget på vandet som det er muligt, så kan man med fordel vælge at holde ferie på en båd eller måske endda en stor lyst yacht.
Når man siger charter sejlads, så forbinder mange det med at holde fest ombord på et skib og det er også korrekt, men det dækker faktisk over meget mere end det. Det dækker nemlig også over hvis du vælger for eksempel, at holde ferie på en båd hvad enten det er Jeres egen eller en der er lejet.
Det kan nogle gange godt være lidt anstrengende, selvom man er glad for at sejle, at være den der hele tiden skal holde styr på om alt er i orden, om kursen er korrekt og hele tiden stå og styre båden. Derfor er der nogle firmaer der tilbyder at man kan hyre en skipper til at tage med på turen og dermed overtager han rollen som ansvarshavende, så du får mulighed for at slappe af og holde fri. Og hvis du ikke helt kan slippe taget i roret, så kan man godt arrangere at man er med til at klare opgaverne, men ansvaret hviler på bådens skipper.
En fordel ved at vælge charter sejlads og have en lokal skipper ombord, er at han ofte kender farvandet som sin egen bukselomme og derfor kan anbefale Jer nogle steder at tage hen, som i med garanti ikke havde fundet frem til sig. Så på den måde for man meget mere ud af sin ferie end blot at se på vand, vand og atter vand. Og uanset hvor glad man er for at sejle, så er det også rart at opleve andre ting på ferien.
Men det er ikke kun skipperen der kan erstattes, man kan faktisk også hyre en hostess (stewardesse), så den der plejer at stå for al forplejningen, kan også få lov til at holde fri. Det bliver ikke en tre retters menu hver aften, som man ofte forbinder med en charter sejlads, men gode gedine måltider, der kan tilberedes ombord.
Man kan selv være medbestemmende til hvilken proviant der skal med ombord, enten kan man udfylde en proviantliste og så vil tingene være klar på båden når i ankommer: Men man kan også vælge at man gerne selv vil med ud og handle ind. Der er mange der synes at det er en stor del af charmen, når man er på ferie rundt omkring, at komme ind i de små butikker rundt omkring og se hvad de har af lokale specialiteter at byde på.
De ene krav der er ud over at de selvfølgelig skal have deres løn, så skal de også have en kahyt og kost stillet til rådighed.
Har ovenstående fristet dig, så søg på charter sejlads på google og se hvilke fantastiske muligheder der findes.