Bundgaard sandaler er Dansk kvalitet når den er bedst

Bundgaards er et dansk firma som startede i 1904, hvor familien Bundaard over tog skofabrikken Therkildsen Sko. Familien Bundgaard havde firmaret i hele 3 generationer, og det her var startet på en en lang og positiv sko udvikling, og som der har skabt det populære brand som Bundgaard er i dag.

Bundgaard Sandaler – Plads til udvikling.

Bundgaard Sandaler er skabt til aktive og livlige børn.
Bundgaard har stor fokus på at sandalerne har en naturlig pasform, så de designer deres sandaler efter børnefødders naturlig vækst, og bevægelsesfrihed, så sandalerne ikke bliver en forhindring for børn, når de bevæger sig ude i det fri. Bundgaard Sandaler her også en helt fantastisk støtte til voksende fødder, og er med at til øge børnenes balance. Gode sandaler er alt afgørende for børneføddernes sundhed og barnets motoriske udvikling. Grunden til at det er så vigtig at børnene har nogle sunde fødder, er fordi fødderne er noget de skal bruge hele deres liv, og så er et par gode Bundgaards sandaler en rigtig god start på fodtøj, i den varme sæson.
Bundgaard designer deres sandaler til at de skal bruge til daglig brug, derfor laver de deres sandaler i slidstærk materialer, for de laver sandaler som børn skal vokse sig ud af, ikke som skal slides ned.

God råd ved køb af sandaler

Der er nogen ting som er en god ide at være opmærksom på ved køb af Bundgaard sandaler.
Selvom sandaler tit er åbnede, så kan børn stadigvæk svede en masse, da de sveder op til 2-3 spiseskefulde sved om dagen. Så ved køb af sko er det vigtig sandalerne er lavet i en materiale der lader den dækkede del af huden ånde. Dette kan for eksempel være læder, eller Bundgaard-Tex. Selvom sandalen er lavet i åndbart materialer, er det en god ide at lufte sandalen og muligheden for at tørrer, når barnet kommer hjem fra deres aktiviteter.
Meget åbne sko, som for eksempel klipklapper, og meget åbnede sandaler, er ikke velegnet til børn under 3 år. Små børn kan ikke styre deres fode i hel åben sko, pga af udviklingen på deres fødder ikke er færdig endnu i den alder endnu, og foden er også helt ubeskyttet i meget åbne sandaler.
Hvis du har flere børn familien og den ældste barn engang har haft et par Bundgaard sandaler, som de er vokset ud af, og det nu er lille søster eller lille bror tur til at få et par Bundgaard sandaler så er det ikke en god ide at lade sandalerne gå i arv. For sandalerne former sig efter foden, og vil derfor ikke give den rigtig støtte til det barn som arver sandalerne.

Bundgaard har stor erfaring inden for sko og sandaler, så med et par Bundgaard sandaler, vil du havde sunde børnefødder