Bunddækkende stauder er både flotte og praktiske i haven

Der er ikke noget mere smukt, end at gå ud i haven om sommeren, når solen bager løs, planterne står i fuld flora, og fuglene kvidrer på livet løs.
Ønsker man dog en flot fuglekvidren og en smuk blomstersamling, så gælder det om at gå i gang i god tid, allerede i det tidlige forår. Meget tidligt kan man sætte fuglekasser op, som giver grobund for et flot og smukt fugleliv i haven, som både unge og gamle vil sætte stor pris på.
Blomsterne skal dog også plantes et godt stykke inden sommeren, for at du får gavn af dem. Rundt omkring de større anordninger kan det være en god idé at have bunddækkende stauder. Planter som er bunddækkende hjælper til med at holde ukrudt ned, da de lukker tæt og blokerer for lyset til ukrudtet, så det langsomt dør hen.
Bunddækkende stauder er dog ikke kun praktiske, men også samtidig flotte, og derfor noget man næsten ikke kan undvære i en stor flot have. Bunddækkeplanter opfører sig forskelligt, i mere eller mindre aggressiv adfærd, og aggressiviteten skal helst indpasses efter hvor i haven de skal plantes henne. Skal de plantes op ad roser, så kan det være en god idé at gå efter en variant der ikke er alt for aggressiv.