Salg af virksomhed Kan være både godt og skidt

Et virksomhedssalg kan være en stor omvæltning, men kan være nødvendigt, det kan også bare være en beslutning der er taget, fordi at ejeren ønsker at komme videre i livet med andre ting. For nogle virksomhedsejere er det en stor beslutning, for andre er det bare at sætte i gang. Uanset hvordan du står i forhold til et salg af virksomhed, er der nogle ting der skal falde på pla... Læs mere »

Bunddækkende stauder er både flotte og praktiske i haven

Der er ikke noget mere smukt, end at gå ud i haven om sommeren, når solen bager løs, planterne står i fuld flora, og fuglene kvidrer på livet løs. Ønsker man dog en flot fuglekvidren og en smuk blomstersamling, så gælder det om at gå i gang i god tid, allerede i det tidlige forår. Meget tidligt kan man sætte fuglekasser op, som giver grobund for et flot og smukt fugleliv i hav... Læs mere »

Elcykler giver dig medvind på cykelstien, uanset naturens lunefulde humør

Når sommeren er på sit højeste, og solen brænder på livet løs og giver os alle sammen en brunere kulør, så er der ikke noget mere træls end at skulle sidde i bilkøen og stege inde i den varme bil. Om sommeren er det langt sjovere at cykle ude i det gode vejr, det er både sjovt og sundt. Lysten til at cykle er dog noget, som daler hos de fleste, som året efterhånden går på hæld.... Læs mere »

Stützstrümpfe beugen Schäden vor und helfen zu einer besseren Blutdurchströmung in den Beinen

Wenn der Neujahrsvorsatz durchgeführt werden soll und die ersten Läufe vor der Tür stehen, dann werden viele von uns verschiedenartige Probleme und Anzeigen von Schäden in den Schienenbeinen, Fußgelenken, Knien und Achillessehnen erleben. Am öftesten ist ein großer Teil der Schäden darauf zurückzuführen, dass man zu hart anfängt, da die Kondition relativ einfach und schnell ver... Læs mere »

Stödstrumpa är perfekt för dem som har problem med svullna ben

Kämpar du periodvis mot svullna ben? Då finns det olika sätt att hantera detta. Svullna ben kommer när det finns en obalans i kroppen. Det finns flera orsaker till att man får svullna ben, anledningen kan vara allt från övervikt och graviditet till värme eller förhöjt saltintag. Det kan även bero på intag av vissa mediciner, eller det enkla faktumet att du har ett arbete där du... Læs mere »

Jagt grej til den store jagt – Hav det rigtige grej med så jagten bliver en succes!

Den store jagtsæson er over os, og det er bare med at komme ud og nyde det flotte, og i år ekstra varme, efterårsvejr! Ud over jagtriflen er der selvfølgelig en masse andet jagt grej, som skal med på turen, og her er det vigtigt at kigge sig godt for efter det helt rigtige udstyr. Når udstyret til jagtturen skal vælges er der en række ting man bør være opmærksom på. For det fø... Læs mere »

Scherning smykker er kendt i store dele af verden

Danmark er et meget lille land hvis man tager et kig på et landkort eller en globus. Men selvom landet geografisk ikke fylder ret meget er det ikke ensbetydende med at man ikke kender til os ude i resten af den store verden. Vi gør os bemærket på rigtig mange måder. Vi levere nogle rigtig gode skuespillere til internationale film så som bla. James Bond. Vores lille land har... Læs mere »

Sengetøj skal du huske og skifte ofte hvis du ligger syg

Når man ligger syg og er nødsaget til at bliver hjemme fra jobbet pga. feber eller andre gener fra sygdommen så er det næsten 100% sikkert at man i den periode ligger på enten sofaen eller i sengen godt gemt under dynen. Alt efter hvad man fejler så vil man i denne periode også svede en del mere end man normalt gør, og i sær hvis man er feber ramt. Denne sved kan ikke anden... Læs mere »

Compressiekousen voor hardlopers kunnen blessures voorkomen

Loopt u veel hard en heeft u vaak kramp of verzuurde benen? Dan kan het verstandig zijn om compressiekousen voor hardlopen te proberen. Deze zitten ietwat strak om de spieren, hetgeen de bloeddoorstroming verbetert, waardoor het lichaam afvalstoffen zoals melkzuur sneller afvoert. Doordat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de bloeddoorstroming verbetert, wordt uw uitho... Læs mere »

Sparshipping arrangerer bl.a. polterabend

Er du den heldige vinder af at blive udnævnt til best man eller brudepige ved din bedste ven eller venindes bryllup. Så er du også den heldige vinder af at skulle planlægge den nok fedeste fest af alle. Den sidste fest med drengene eller pigerne inden de er skal giftes. Der er der Sparshipping kommer ind i billedet. Denne dag skal være noget helt specielt, noget uforglemmeligt... Læs mere »

Ammepude til barnet

Hvis du lige har fået børn er der sikkert en masse nye ting, der skal tilpasses i din hverdag. Du får måske ikke sovet så meget mere som du gjorde tidligere. Der skal købes en masse nye ting til den lille ny og det er som om hele verden og hele tilværelsen får en helt ny betydning. Noget af det første mad, som dit barn skal have, er mælk fra sin mors bryster. Når der skal amme... Læs mere »

Nistkästen werden im Winter verwendet

Der Herbst nähert sich und deshalb ist es eine gute Idee, über das Internet nach Nistkästen zu suchen, so dass die Vögel gefüttert werden können, wenn es draußen kalt wird und sie deshalb nicht so viel Nahrung im freien finden können. Viele Vögel fliegen nach Südeuropa, wenn es Winter im Norden wird, aber manche Vögel bleiben im Norden und für diese Vögel kann es eine gute Id... Læs mere »

Lædersmykker er seje

Hvis du er kreativt anlagt kan du helt sikkert lave rigtigt mange flotte smykker selv. Hvis man går ind på youtube.com, kan man finde en helt masse videoer om, hvordan man kan flette og sno forskellige typer lædersmykker. Tidens mode gør at både mænd og kvinder, sagtens kan bære lædersmykker og især de flettede armbånd ser virkelig seje ud. Det der er spændende ved armbåndene e... Læs mere »

Erstatning for piskesmæld kan benyttes

Hvis du har været ude for en ulykke – hvad enten det er i forbindelse med din arbejds plads eller om det er i privat regi så er det en god idé at kende lidt til reglerne inden for erstatnings området og erstatning for piskesmæld området. Mange mennesker tror nemlig ikke, at det vil være muligt at få godtgjort en erstatningssum og derfor går de rundt i uvished selvom de har være... Læs mere »

Smallstuff sengetøj er kendt for masse farver og flotte motiver

Mange mærker inden for sengetøj til børn, betyder stor konkurrence. Hvordan skal man markedsføre sit sengetøj, hvis alle andre vil sælge lige så meget. Der er nogle kendte mærker, som dette er lykkes meget godt for. Mærker som Smallstuff laver rigtig mange fine ting til børneværelser, og har designet unikke og flotte sengesæt. Smallstuff sengetøj findes i vælg af farver og moti... Læs mere »

Flyttekasser skal kunne beskytte ejendele

De fleste har på et tidspunkt i livet flyttet, og ved hvor hårdt det kan være. Der er rigtig mange ejendele der skal pakkes ned og ud igen. Ejendelene skal pakkes ned forsvarligt, så de ikke går i stykker under flytningen. Mange bruger flyttemænd til at bære de tunge flyttekasser. Dog pakker flyttemænd ikke ned i kasserne og ud igen; det må man selv ordne. Kasserne til flytning... Læs mere »

Køb af virksomhed kan have større eller mindre risiko

Det er vigtigt at skabe en stor sikkerhed for sin investering, når man køber en virksomhed. Først skal man være klar over, hvad man vil bruge virksomheden til, og hvilke værdier der ligger i virksomheden. Her er der tale om konkurrencefordele, branding, markedsforholde, osv. Herefter skal man være klar over om der nu ikke findes andre bedre købsemner. Det kan være en virksomhed... Læs mere »

Flamingo er perfekt til opbevaring og forsendelse af skrøbelige ting

Der findes mange måder at forsende pakker på. Hvilken måde der er den rigtige afhænger af den ting der skal opbevares eller forsendes. Normalt vil en papkasse være nok. Denne kan fyldes med avispapir og derefter blive sendt uden problemer. Dog findes der mere skrøbelige ting, som kræver en god indpakning. Det kan fx være flasker, glas, porcelæn, m.m. Flamingo er rigtig god til ... Læs mere »

Søskendevogn er den perfekte løsning til den moderne familie

Når man skal vælge den rette vogn til tvillinger eller søskende som ikke har så stor en aldersforskel, så skal man vælge en vogn, hvor begge kan sidde i, og som ikke fylder så meget på gaden. Den søskende barnevogn kan nemt fylde ret meget, da de sidder ved siden af hinanden i stedet for bag ved hinanden. Dog skal man vælge det man føler er mest behagelig. Der findes også en sø... Læs mere »

Kombivogn opfylder alle behov i én vogn

Børn har brug for tryghed lige fra de kommer ud af maven. De har det bedst med at være omsluttet, uden for meget luft omkring dem. En vogn skal være dejlig at ligge i og barnet skal føle sig tryg og lun. En almindelig barnevogn kan hurtig virke meget stor, og man skal derfor bruge en masse stof, for at omslutte barnet. En kombivogn er til gengæld rigtig god til nyfødte, da barn... Læs mere »