Et tv bord har i dag flere forskellige funktioner

I en hver familie er der mindst et tv og i de fleste familier er der oftest adskillige flere. Et hvert børneværelse med respekt for sig selv, har jo et jo tv for ikke at tale om soveværelset. Flere og flere vælger at have et tv i soveværelset, så de i stedet kan ligge og slappe af i sengen, når ungerne er puttet så skaden ikke er så står når de flader i søvn, midt under filmen. Hvem har ikke prøvet at falde i søvn på ofaen og så efterfølgende skulle trække sig op til at gå i seng. Og efterhånden har tv’et fået kult status i familien og i manges munde bliver det kaldt for det moderne husalter.
Derfor er det også vigtigt for mange at have et flot tv bord, hvis ikke det kan hænge på væggen, som det gør i rigtig mange hjem. Men der er nogle der synes at der er for klinisk og koldt at der næsten ingen møbler er i hjemmet og derfor vælger at have deres fladskærm monteret på en fod og så stille det i stedet.
Der er mange der mener, at det kan være svært at finde et møbel hvis man ikke lige er til de helt ny moderne stilarter, men det er nu ikke tilfældet.
Der er i dag ikke noget regelsæt for hvordan vi skal indrette vores hjem, det er meget frit hvordan man sammensætter stilarter, træsorter og kvaliteter. Tager du for eksempel Arles vintage bordet, så er det stilmæssigt i tråd med en retro agtig stil, men samtidig er det også holdt i en stil hvor det sagtens kan forenes med en lidt mere moderne stil, men måske være med til at give et varmt tvist. Tager du derimod et tv bord som wall så er det mere end blot et møbel til dit tv, det kan kombineres så du både kan sætte dit tv på det og samtidig kan der fås en hylde til at hænge op på væggen.
Så hvor et tv bord førhen var et møbel der indeholdt både dit tv, men også dit radio anlæg er det nu mere en reol med mulighed for opbevaring hvor tv’et så kan få sin plads ovenpå.