Kontormøbler skal passe både til den enkelte og virksomhedens stil

Virksomhedsejere bruger tusinde vis af kroner, på at etablere deres forretning og søsætte projektet. Der arbejdes omhyggeligt på alle aspekter fra top til bund. Lige fra at få kunder i butikken, til at ansætte det bedste hold. Men mange glemmer ofte et af de vigtigste aspekter af en virksomhed og det er kontorlokaliteten. Men det er meget vigtigt, inden vi træffer beslutning om enhver form for kontormøbler, at undersøge og bedømme ergonomi, brugbarhed og holdbarhed af de forskellige møbeltyper og brands. Så det er vigtigt, at finde en troværdig og faglig kompetent leverandør, hvor du oplever at du får god vejledning, samtidig med at du får gode kvalitetsmøbler. Og en sidste detalje er, at det også skal være noget der passer til din virksomheds type både stilmæssigt og holdbarhedsmæssigt.
Først og fremmest er det vigtigt, at fastlægge behovene på arbejdspladsen.
Det rigtige kontorbord og den rigtige arbejdsstation kan gøre dit arbejde meget nemmere og mere behageligt. hvorimod det forkerte skrivebord kan gøre det elendigt og total uudholdeligt at komme igennem en hel arbejdsdag. Selvom du som udgangspunkt mener, at et fladt skrivebord, hvor du kan placere din computer, må være tilstrækkeligt, skal du ikke ignorere vigtigheden af ergonomien og komforten. Du skal huske på, når du skal vælge det rigtige skrivebord, at du skal bruge det i lang tid og sommetider op til 8 timer om dagen, så det er vigtigt at man træffer det rigtige valg, så man undgår skader og opnår den mest optimale arbejdseffekt.
Det kan være svært at fastsætte en gennemsnitlig højde på et kontorbord, da vi alle er forskellige i højde og drøjde. Men vigtigst er, at det er tilpasset til den enkle persons mål Derfor kan et højdejusterbart bord, være klart en fordel for de fleste, hvad enten man er høj eller lav. For er du velsignet med en god højde eller hører til den lavere del af befolkningen end gennemsnittet, virker et fast skrivebord ikke optimalt for dig. I dette scenario bør du som før nævnt, vælge et højdejusterbart skrivebord. Det svarer til dit almindelige skrivebord, men med højdejusteringsmulighed, som giver dig mulighed for at vælge den højde, der passer til dig. Hvilket også er en fordel hvis man enten har udskiftning blandt personalet, eller er flere der benytter samme arbejdsstation i løbet af dagen. Så har man mulighed for, hele tiden at justere og tilpasse efter den enkelte ansatte.
En anden ting der er vigtig at have for øje er, hvilken type du er og derved hvilke detaljer der har højest prioritet for dig.
Når du skal vælge det perfekte skrivebord, skal du samtidig overveje hvilke arbejdsvaner du har og hvordan du bedst arbejder og er mest effektiv.
Er du den pæne type, med perfekt organiserede færdigheder eller den kreative - rodetype, med filer og mapper spredt ud overalt på skrivebordet. Hvis du tilhører den sidste kategori, så har du måske brug for et større skrivebord for at der er plads til alle tingene samtidig med at der skal være plads til din computer og andre ejendele. Til det kan du med fordel vælge et L-formet skrivebord. L-forms skrivebordet kræver ikke meget gulvplads, men har masser af skabe og plads til at rumme alle dine papirer m.m..
Men hvis du ved, at det giver dig kaos i hovedet at det flyder ud over det hele, selvom du er den lidt rodede type, kan det også være en fordel at vælge et mindre bord, den mere almindelige type, for netop at begrænse pladsen til at fylde ud over det hele. Vælger du dog denne løsning, er det vigtigt med en del opbevaringsplads et andet sted på kontoret, så du nemt har adgang til alt det du skal bruge, men først i den rækkefølge du skal bruge det i.
Derfor er det rigtig vigtigt, inden man vælger sit nye skrivebord, at gøre sig klart hvilke behov og arbejdsrutiner man har. Så man kan have det med i sine overvejelser i købsprocessen.
En sidste ting og ikke mindst en vigtig faktor er, hvilken bordtype man skal vælge. Det vil hvilket udseende skal bordet have.
Efter indsnævringen i forhold til ergonomi og brug af skrivebordet, skal du finde ud af udseendet på bordet. Hvis du er til det moderne look og samtidig har en moderne virksomhed, kan du vælge et bord med stålbordben, som ser rent og smart ud og samtidig er meget holdbart. Men derimod, hvis du har en vintage stil indretning, med en del træ, skal du vælge et skrivebord i træ, som passer ind til vintage stilen.
Det er vigtigt, at den stil men gerne vil signalere i sin virksomhed også går igen i valget af de kontormøbler man vælger. Så når kunden kommer på besøg i virksomheden, ikke oplever en stil forvirring af hvad virksomheden signalerer. Mange tror ikke det har så stor betydning, men det har væsentlig større indflydelse på det samlede billede end man lige regner med.
Når du har gjort dig de nødvendige overvejelser, hvad hjælp af disse tre råd, er du klar til at finde dine nye kontormøbler. Find en faglig kompetent leverandør, der kan hjælpe dig med at finde lige præcis det, der matcher op med dine ønsker og behov.