Hæve sænke borde kan også fås som gruppe borde, der hæver adskilt

Der er kommet rigtigt stort fokus på sundhed og arbejdsstillinger inden for de fag hvor det er meget stillesiddende arbejde. Da det er påvist at stillesiddende arbejde har stor betydning for medarbejdernes sundhed og helbredstilstand. Og det er også påvist at bare det, at man står op ved sit arbejdsbord er man allerede nået langt og hvis man endda kan få et vippebræt at stå på, så er det en endnu bedre løsning. Og derfor er det også så fedt at der er kommet så stort fokus på at fremstille nogle virkelige gode hæve sænke borde i alle mulige forskellige designs, størrelser og farver. Der er nærmest ikke det kontor i dag der ikke kan indrettes med sådan et bord uanset rummets størrelse, hvor det skal placeres hænge på væggen eller stå på et stel og sidst men ikke mindst så fås de i alle prisklasser så selv den studerende på SU kan få et derhjemme.
Og når nu vi taler om studerende, så er der også kommet designs der gør det muligt at få gruppe sektioner der kan hæves separat, så selv om man arbejder i grupper kan man stå op og arbejde uden at alle skal det samme. Disse gruppe modeller kan fås i forskellige løsninger, der er den ene model hvor det er mindre hæve sænke borde der sættes sammen og så kan de hæves og sænkes alt efter den enkeltes behov. De fås også med skærme monteret på, så man kan sidde og arbejde enkeltvis uden at blive forstyrret af den der sidder over for en.
Men der findes også en model hvor det er det samme stel der kan monteres fire til seks søjler på bordplader på, så du har stadig mulighed for at hæve og sænke separat men det er monteret sådan at det kan betegnes som et stort bord. Med denne model hæve sænke borde kan du også i stedet for fire bordplader, få det leveret med to store bordplader og så hæver søjlerne sig parvist sammen. De er gode til jer der har brug for rigtig god plads på bordet, samtidig med at der skal samarbejdes.